Miscellaneous

Miscellaneous

Înapoi

Regulamentul jocului

Preambul

Tribal Wars 2 ("Jocul") este un joc online de platformă, dezvoltat și publicat de InnoGames GmbH ("InnoGames"). Jocul poate fi accesat și folosit de dvs. ca utilizator ("Tu") online, prin browser sau aplicație, dacă este descărcat pe un dispozitiv mobil.

§ 1 Reguli de joc și punerea lor în aplicare
1. Deoarece InnoGames intenționează să permită jucătorilor să aibă o experiență corectă de joc, accesarea Jocului este condiționată de respectarea anumitor reguli de joc ("Regulile") descrise în continuare.
2. Regulile sunt definite de InnoGames având o discreţie rezonabilă.
3. Echipa de suport și moderare a echipei InnoGames ("Echipa") are dreptul să verifice respectarea Regulilor și aplicarea lor (inclusiv prin avertismente și pedepse, cum ar fi interdicția temporară sau permanentă, schimbarea conținutului sau a denumirilor necorespunzătoare etc.) la discreția sa rezonabilă ("Sancțiune" sau "Pedeapsă").
4. Jucătorii vor fi supuşi aceloraşi Reguli si Condiţii ca toti ceilalţi jucători.
5. Jucătorii pot contacta Echipa atunci când au nevoie de asistență, utilizând "Sistemul de suport" disponibil la următoarea adresă [LINK]. Suportul va fi furnizat în [Limba română].

§ 2 Contul şi utilizarea contului
1. În calitate de jucător al InnoGames (Tribal Wars 2), puteți înregistra un "Cont Principal".
2. Contul principal vă permite să vă înregistrați pe diferite lumi ale Jocului ("Lume/Lumi de Joc"), respectând condiţiile prezentate aici și Termenii și Condițiile generale ale InnoGames ("T & C").
3. Fiecare cont rămâne proprietatea InnoGames. InnoGames vă acordă numai dreptul de a utiliza un cont de joc, atâta timp cât sunteți de acord cu aceste Reguli și cu T&Cs.
4. Fiecare jucător are dreptul de a avea acces la un cont pentru fiecare Lume de Joc ("Contul de pe Lumea de joc"), cu excepția cazului în care se acordă o derogare, așa cum este prezentat aici sau în cazul aprobării speciale de către Echipă.
5. Este interzis să folosiți unul sau mai multe conturi doar pentru a avansa progresul altor conturi (așa-numitele conturi de susţinere).
6. Mecanica Co-jucătorului:

  1. Este permisă conectarea la contul altor jucători doar prin utilizarea așa-numitului sistem de co-jucător, în care puteți să asigurați accesul limitat la Contul dvs. de pe lumea de joc pentru membrii tribului dvs., respectiv ("Co-jucătorul(ii)" și dvs. sunteţi, în acest caz, un "Co-jucător cesionar"). Pentru informații tehnice referitoare la mecanica de co-jucător a jocului, vă rugăm să consultați [LINK].
  2. În calitate de Co-jucător cesionar, veți fi responsabil pentru orice acţiune/toate acţiunile sau omisiunile luate de co-jucătorul dvs. pe contul dvs. de joc. Veţi fi trataţi ca şi cum ați fi acționat dvs.
  3. Dacă, în calitate de Co-jucător cesionar, nu vă conectați la Contul dvs. de joc, timp de 30 de zile consecutive, acest Cont va fi blocat pe acea lume de joc.
  4. În cazul în care acționați ca şi Co-jucător pentru un alt jucător sunteți obligat să raportați echipei (prin Sistemul de suport) dacă Co-jucătorul cesionar nu s-a logat pe contul propriu de joc pentru o perioadă de 30 de zile consecutive.
  5. Jucătorii care acționează ca şi Co-jucători pentru diferite conturi şi nu raportează ceea ce este menționat în § 2.6.d. vor fi supuşi Sancţiunilor.
7. Cedarea parolei este considerată ilegală în orice situație.
8. Dacă obțineți parola unui alt utilizator, sunteți obligat să raportați prompt acest lucru Echipei (prin intermediul Sistemului de suport).
9. Doi sau mai mulți utilizatori pot împărţi aceleași puncte de acces la internet (cum ar fi computerul sau dispozitivele mobile etc.) pentru a juca Jocul, cu condiția ca echipa să fi fost informată în prealabil (prin intermediul Sistemului de suport).
10. Transferul conturilor

  1. a. Jucătorii pot renunța definitiv și își pot transfera dreptul de utilizare a contului principal (inclusiv contul de pe lumea de joc conectat automat), cu condiția ca acest lucru să fi fost raportat în prealabil (prin intermediul Sistemului de suport), aprobat de către echipă, iar beneficiarul contului principal este deja un jucător înregistrat al jocului și cesionarul nu mai are acces la contul principal după transfer.
  2. b. Trebuie să vă asigurați că beneficiarul contului principal acceptă aceste reguli precum T & C.

§ 3 Comunicarea și codul de conduită
1. Comunicarea cu alți jucători trebuie să se facă întotdeauna în limba locală a versiunii de joc pe care o jucați, în acest caz: [Limba română].
2. Comunicarea privată între jucători poate fi făcută într-o altă limbă, atâta timp cât toți participanții nu se opun. În acest caz, Echipa nu va putea asista la niciun fel de dispute.
3. Înainte de a contacta un jucător în altă limbă, trebuie să primiți permisiunea destinatarului pentru a face acest lucru.
4. Sunteți obligat să tratați ceilalți jucători cu respect și să vă purtați într-o manieră adecvată.
5. Este interzis orice tip de comportament și/sau conținut neadecvat, cum ar fi comportamentul sau conținutul legat de blasfemii, pornografie, afirmații politice extreme, xenofobie, comportament sau substanțe ilegale. Acest lucru se aplică oricărei părți a Jocului care poate fi setată sau modificată de dvs. și care este vizibilă altor persoane (mesaje, profiluri, nume de sate sau porecle, etc.). Mai jos sunt câteva exemple despre ceea ce este permis și nu este permis:

Este permisă:
· numirea unui jucător ca noob (novice) și alte expresii similare respectuoase.
· șantajarea unui alt jucător pentru resurse, dar nu pentru coroane sau alte articole premium.

Este interzisă:
· agresarea fizică sau psihică a altor jucători.
· denumirea tribului cu termeni ofensivi sau nepotriviți
· aducerea unor laude pentru acte teroriste, tragedii sau figuri publice.
· insultarea altor jucători prin intermediul mesageriei din joc
· postarea mesajelor înlănțuite sau a emailurilor de tip spam.
· postarea linkurilor cu publicitate și a linkurilor cu referințe la alte site-uri.
· discriminarea altor jucători bazată pe, dar fără a se limita la, origine, rasă, religie, credință, sex, handicap, vârstă sau alte lucruri similare.
· să declarați sau să pretindeți că sunteți membru al echipei, indiferent dacă sunteți membru al echipei sau nu.

§ 4 Cumpărarea și Comercializarea

1. Jocul în scopuri comerciale este interzis.
2. Sunt interzise acțiunile cum ar fi vânzarea, cumpărarea, tranzacționarea, oferirea sau transferul de conturi (adică dreptul de utilizare a contului) sau părți ale acestora (inclusiv moneda premium, sate și/sau articole), cu excepția cazului în care există aprobarea Echipei.
3. Nu este permisă nici un fel de tranzacție cu coroanele între jucători.
4. Este permisă comercializarea și/sau extorcarea resurselor în Joc pentru acțiuni ca, de exemplu, sprijin și/sau atac.
5. Toate interacțiunile permise pot avea loc numai într-o singură lume de joc.

§ 5 Erori, Boți, Scripturi, Sisteme de automatizare
1. Jocul poate fi utilizat numai cu browsere de internet obișnuite (cum ar fi Chrome, Firefox sau Edge etc.) sau aplicațiile oficiale mobile disponibile pentru iOS și Android oferite de InnoGames.
2. Orice utilizare a automatizării, scripturilor, boturilor sau abuzul de erori este interzisă. Încălcarea acestei reguli poate duce la închiderea permanentă a contului de pe lumea de joc și/sau a contului principal.
3. Orice acțiuni unice sau multiple care vor imita acțiunile și/sau rezultatele jocului unui utilizator, sunt considerate boti, scripturi sau sisteme de automatizare.

§ 6 Fair play
1. Jocul este un joc competitiv și echipa acționează în calitate de arbitru. Toate disputele privind încălcarea regulilor și/sau cazurile ambigue sunt supuse discreției rezonabile a echipei.
2. Sunteți de acord să luați deciziile echipei ca fiind definitive și obligatorii.
3. Toate aspectele legate de reguli vor fi adresate prin intermediul Sistemului de suport.
4. Sunteți de acord că orice comunicare între jucători și Echipă este considerată confidențială și nu poate fi împărtășită cu terțe părți.

§ 7 Diverse
1. Innogames își rezervă dreptul de a modifica aceste reguli, atunci când este necesar, lucru care va fi notificat într-o perioada de timp rezonabilă.
2. Innogames are dreptul de a modifica configurația jocului sau alte părți ale jocului (inclusiv inventarul) oricând pentru un motiv evident, cum ar fi motive tehnice sau comerciale sau pentru îmbunătățirea jocului.
3. Innogames, în mod particular își rezervă dreptul de a închide lumile de joc pentru motive comerciale oricând, lucru care va fi notificat în timp rezonabil. În acest timp poți utiliza coroanele tale (dacă există) pe această lume sau coroanele tale neutilizate vor rămâne în contul de jucător principal și vor putea fi utilizate pe alte lumi de joc.
4. Innogames poate modifica sau șterge inventarul tău și/sau denumirile pentru motive rezonabile, în mod special atunci când sunt reguli încălcate sau din motive tehnice.



Selectează limba