Achievements

Achievements

Înapoi

Informații generale

Realizările reprezintă modalitatea de a arăta  realizările jucătorilor și etapele acestora pe tot parcursul jocului.



Realizările


Realizările arată performanța și creșterea dvs. în Tribal Wars 2. Acestea pot fi găsite în diferite zone ale jocului. Fiecare realizare oferă un număr de puncte de realizări, care poate fi văzut în profilul oricărui jucător.

Realizările sunt acordate de joc în momentul în care dvs. îndepliniți anumite cerințe, cum ar fi: atingerea unui număr de puncte, jefuirea unui număr de resurse sau folosirea pieței de câteva ori.


Prezentare generală


Pagina de prezentare generală vă arată progresul curent pentru fiecare categorie de realizări existentă. Puteți vedea cât de multe puncte aveți în prezent și care este numărul maxim de puncte pe care le puteți acumula. În momentul în care apăsați pe o categorie, veți fi redirecționat către respectiva categorie specială.


Ultimele realizări



Această secțiune prezintă ultimele 5 realizări. Apăsând pe una din cele 5 categorii, veți fi redirecționat către respectiva categorie, unde vă este prezentat progresul.


Compararea realizărilor


Aveți posibilitatea să vă comparați propriile realizări cu realizările altui jucător. Puteți face acest lucru prin apăsarea butonului compară, de la profilul jucătorului.



În partea de sus a ecranului veți observa următoarele informații: puncte de realizare, puncte jucător, numărul de sate și puncte de batălie. În partea stângă sunt informațile dvs., iar în partea dreaptă informațiile jucătorului selectat. Informațiile legate de realizări se regăsesc în partea de jos, sub informații jucător.

În secțiunea comparare aveți o imagine de ansamblu a ceea ce au realizat ceilalți jucători în comparație cu realizările dvs.
Selectează limba