Quests

Quests

Înapoi

Mai multe Resurse

Partea
Denumire
Descriere
Cerință
Recompense
1
Lista de aşteptare a clădirilor
Fiecare din clădirile noastre are o limită până la care poate fi îmbunătățită. În cele din urmă, un singur sat nu va fi suficient pentru a susține o armată în creștere, dar deocamdată, ne descurcăm cu acest sat. Dacă nu mai dorești să îmbunătățești o clădire care se află în lista de așteptare, poți anula producția și îți vei recupera 90% din resursele investite. Îți recomand să continuăm îmbunătățirea Exploatării Forestiere, astfel încât să avem suficient lemn pentru proiectele viitoare.
Construiește Exploatarea forestieră la nivelul 3
300 x Lemn
2
Adâncirea Carierei de Lut
Putem estima foarte ușor câte resurse vom obține prin modernizarea unei clădiri, tot ceea ce trebuie să faci este să verifici meniul clădirii care dă resursa respectivă și să verifici informațiile pe care le-am colectat pentru tine. După cum poți vedea, Carierele noastre de Lut trebuie să producă mai mult lut, poți vedea cât lut vei mai obține în urma modernizării acestora din rapoartele mele informative.
Construiește Cariera de lut la nivelul 3
400 x Lut
3
Mai multe mine şi cronologii
În partea de jos a ecranului vei vedea o săgeată aurie, care îţi va permite, domnul meu, să vizualizezi cronologia progresului. Aceasta îți va permite să vezi când este programată finalizarea clădirilor. Îți recomand să modernizezi Minele de Fier și să folosești cronologia pentru a vedea când vor fi finalizate lucrările.
Construiește Mina de fier la nivelul 3
400 x Fier
Selectează limba