Γίνε μέλος

Γίνε μέλος

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την ένταξή σας στην Ομάδα του Elvenar (έστω κι αν πρόκειται για απλή περιέργεια). Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το "τι σημαίνει το να είστε Διαχειριστής" και μέλος της Ομάδας μας. Εάν αποφασίσετε να κάνετε αίτηση, παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι έχετε διαβάσει όλες τις απαιραίτητες πληροφορίες.

Ποια θα είναι τα καθήκοντά σας ως Διαχειριστής;

Ως Διαχειριστής, στην ουσία θα εργάζεσαι εθελοντικά στην Ομάδα του Elvenar. Ανάλογα με το πόστο το οποίο θα αναλάβετε, μπορεί να κληθείτε να απαντάτε σε αιτήματα υποστήριξης (tickets) συμπαικτών σας (Διαχειριστής Παιχνιδιού), να φροντίζετε για την εύρεση βημάτων αναπαραγωγής των bugs (Διαχειριστής  Ποιότητας) ή να βοηθάτε με το να βρίσκεται το Wiki του παιχνιδιού ενημερωμένο (Διαχειριστής Wiki). Βεβαίως, εάν επιλέξετε να είστε Διαχειριστής στο Forum, θα έχετε τη δυνατότητα να φροντίζετε για την εύρυθμη λειτουργία του forum, τις απαντήσεις σε ερωτήσεις χρηστών και βέβαια τη συμμετοχή σε συζητήσεις. Θα ασχολείστε με συγκεκριμένο αντικείμενο και θα δώσετε αυτό το "λίγο παραπάνω" για το παιχνίδι που αγαπάτε!

Τι προσφέρουμε:
  • Κατά βάση, πρόκειται για εθελοντική εργασία. Θα έχετε μια μικρή αμοιβή σε Διαμάντια κάθε μήνα.
  • Θα αποκτήσετε εμπειρία, η οποία μπορεί να συνοδευθεί και με συστάσεις στη μελλοντική σας καριέρα.
  • Προσφέρουμε την ευκαιρία να αναπτυχθείτε μέσα σε μια από τις πιο ταχαία αναπτυσσόμενες εταιρείες παιχνιδιών στην Ευρώπη.
  • Την ευκαιρία να γνωρίσετε μια εξαιρετική ομάδα η οποία δίνει 365 μέρες το χρόνο τον καλύτερο εαυτό της για το παιχνίδι που αγαπά!
Πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση;

Παρακαλούμε επισκεφθείτε τη καρτέλα με τις "Απαιτήσεις" ώστε να δείτε εάν πληροίτε τα κριτήρια για τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε. Στη συνέχεια κατευθυνθείτε στη σελίδα των Αιτήσεων. Ορισμένες από τις ερωτήσεις είναι "ανοικτού τύπου", διότι θέλουμε να έχουμε ένα δείγμα γραφής. Άλλωστε ο γραπτός λόγος θα είναι το κύριο μέσο επικοινωνίας και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα άνετοι με τη χρήση του για οποιαδήποτε από τις θέσεις στην Ομάδα μας, προσέχοντας αφενός να μην πλατιάζει, αφετέρου να είναι ουσιαστικός και καίριος ώστε να απαντά στα ερωτήματα των χρηστών.

Συγκεκριμένα, θέλουμε να εστιάσετε στα παρακάτω:

  • Γιατί θέλετε να ενταχθείτε στην Ομάδα μας;
  • Έχετε σχετική εμπειρία; Πείτε μας για αυτή!
  • Πώς θα πρέπει να χειρίζεται ένας διαχειριστής ιδιόρρυθμους χρήστες;
  • Τι μπορείτε εσείς να προσφέρετε στην Ομάδα;

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!