Teamlid worden

Teamlid worden

Welkom op deze pagina! We zijn blij te zien dat je meer informatie zoekt over wie wij zijn en wat we doen. We kijken ernaar uit om snel jouw sollicitatie te krijgen, zo dat we hopelijk snel samen kunnen werken!

Voeg je nu bij het Elvenar Team!
Binnen het Elvenar Team vind je leden uit alle leeftijdsgroepen, maar allemaal worden we verbonden door één passie: Elvenar. Als team streven we ernaar om altijd behulpzaam te zijn en onze spelers te assisteren, maar ook elkaar, zo goed als we kunnen.
We beantwoorden vragen en discussies op de Discord-server, en zorgen dat alle tickets van de benodigde antwoorden voorzien worden via onze support. Ons doel is altijd om alle problemen op te lossen en om iedereen van zo veel mogelijk informatie te voorzien.

Wat bieden wij?
 • De kans om het spel eens van "de andere kant" te bekijken op een vrijwillige basis
 • Mogelijk je eerste stappen in de gaming industrie
 • De mogelijkheid om ervaring op te doen en jouw persoonlijke vaardigheden te versterken
 • Vriendelijke collega's, allemaal verbonden bij hun passie voor Elvenar en spellen in het algemeen
 • Plezier en een heel fijne werksfeer
 • De kans om jouw persoonlijke feedback over Elvenar te geven op een zeer directe manier
 • Als teamlid van Elvenar ben je een vrijwilliger, dus je wordt hier niet voor betaald. Je krijgt echter wel een vergoeding in de vorm van diamanten (premium) voor je bewezen diensten, of je kan kiezen voor een gelijkwaardige beloning in een ander spel van InnoGames. Je bent natuurlijk vrij om op elk moment verlof te nemen of besluiten te stoppen.
...en dat alles vanuit het comfort van thuis.

Spelmoderator
Als spelmoderator houd je je samen met de andere spelmoderatoren bezig met alle verzoeken die via supporttickets door Elvenars spelers worden ingestuurd. Je hebt een kennis van het spel nodig om zo veel mogelijk vragen en problemen op te lossen. Uiteraard zorgen wij voor de benodigde documentatie en hulpmiddelen om je hierbij te helpen en de rest van het spelmoderatieteam staat ook tot je beschikking voor al je vragen. Als team steunen we elkaar en het enige dat we van jou verwachten is dat je vragen stelt wanneer je die hebt.


Vereisten
Om een hoog niveau van service te garanderen, hebben we een aantal vereisten voor onze nieuwe teamleden.
 • Je vindt het leuk om onderdeel van een team te zijn en in een team te werken
 • Je bent tenminste 18 jaar oud (dit is een wettelijke eis)
 • Je beheerst het Nederlands goed (schriftelijk)
 • Je hebt genoeg vrije tijd om actief te zijn in je gekozen rol (je zult tenminste een half uur per dag beschikbaar moeten zijn om je taken uit te kunnen voeren)
We kijken ernaar uit om van je te horen!
Tot snel,
Jullie Elvenar Team: Frank, Robinton, Kleintertje en Meesterslager