Bli med oss

Bli med oss

“Vedui' il'er”, taler den høye alven - med den velkjente safir-fargede huden - når du tar dine første steg inn i rekrutteringssalen. Dette stedet er omringet av mesterlige kunstverk hentet fra alle kanter av Elvenar, og hvor enn du plasserer blikket ditt blir du fylt av forundring. Men du vil heldigvis ha nok tid senere til å beundre disse vakre eksemplene på enestående håndverk; ettersom du kun er her for en enkel grunn: å bli en viktig del av Team Elvenar!
Team Elvenar opprettholder lov og orden for enhver borger av Elvenar, og består av både mennesker og alver for å best mulig reflektere deres rasers respektive ønsker. De eksisterer for å beskytte og veilede alle i nød, og er følgelig en kombinasjon av den dømmende og den utøvende makt.

Kjære mennesker og alver,
Vi søker etter nye medlemmer til vårt moderator team!


Uavhengig av stillingen du søker på, vil du motta en månedlig kompensasjon for arbeidet ditt (i diamanter) og vår takknemlighet for å hjelpe Elvenar-teamet med å forbedre spillopplevelsen for alle.

Dette er stillingene som er ledig:
  1. Spill Moderator
  2. QA Moderator
  3. Discord moderator

Spill support
Som spill-supporter vil du hovedsakelig hjelpe våre spillere med forespørsler via Support.

QA Moderator
En stor del av å være QA (quality assurance) moderator er å samle feilrapporter, finne nøyaktige re-produksjonstrinn og videresende dem til utviklingsteamet vårt for å fikse det. Som QA-moderator vil du fokusere på akkurat dette: Å plukke opp feilrapporter fra spillere, teste dem selv på vår interne beta-server, og prøve å finne de nøyaktige trinnene for å reprodusere feilen.

Discord moderator
Hjelpe til med alt som skjer på vår Discord server. 

Om du tror noe av dette kan passe deg så send gjerne inn en søknad via denne siden