Slut dig til os

Hvad er en Supporter?

En supporter er en person, der besvare sager (spørgsmål, fejlrapporter og andet), der indsendes af spillerne. Det er supporterne, der håndtere mange af de ting, der foregår i spillet, samtidig med at de hjælper med problemløsning på de fejl der kan opstå.

En supporters arbejde handler meget om at bidrage med egen erfaring om spillet, samtidig med, at der opnås ny forståelse for og ny viden om spillet. Det er også supporterne som sørger for at alle overholder reglerne.
Hvad kræver det at være Supporter?
At være supporter kræver først og fremmest stor empati, forståelse og humor samt en stor viden om spillet
Man skal kunne holde hovedet koldt og holde en god og sober tone selv når det ikke altid er gengældt.
En smule teknisk snilde er et stort plus, da vi bruger mange værktøjer, der kræver en del kendskab til IT - Men vi sørger selvfølgelig for en grundig oplæring i alle værktøjerne , før du slippes løs på en verden alene.
Det kræves også, at du er online mindst 15 minutter et par gange om dagen.

Frem for alt kræver det ærlighed, samarbejdsevner og evnen til at holde flere bolde i luften.  Der vil altid være hjælp hente fra dine andre kolleger i teamet, hvis du skulle befinde dig i en situation, du ikke kan komme ud af, eller føler du skal bruge hjælp til

Du skal, med andre ord, være glad for at hjælpe andre mennesker.
Hvorfor skal jeg sende en ansøgning?

Hvis du gerne vil hjælpe andre spillere, der har spørgsmål til spillet og lærer nye mennesker at kende.
Hvis du gerne vil hjælpe til og have det sjovt samtidig.

Hvis du gerne vil være en del af et altivt og socialt team
Hvis du gerne vil se den anden side af spillet og se hvordan det styres indefra, samtidig med at du hjælper og passer dit arbejde, så er dette en god postion til dig!