Γίνε μέλος

Γίνε μέλος


Έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε την ομάδα υποστήριξης του παιχνιδιού να διατηρήσει το δίκαιο και ισόνομο παιχνίδι και παράλληλα να λαμβάνετε αμοιβή χρυσού (premium) για τη βοήθεια σας αυτή. 
Στο μενού παραπάνω θα βρείτε τις θέσεις και όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτές, καθώς και την ιεραρχία της ομάδας υποστήριξης και ενδεικτικές αρμοδιότητες.

Το εργαλείο αυτό έχει σχεδιαστεί και παρέχεται από την InnoGames, εκδότης του παιχνιδιού Grepolis, για να δώσει στους παίκτες το κίνητρο να αφιερώσουν μερικές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους για να εξυπηρετήσουν την κοινότητα του αγαπημένου παιχνιδιού τους εθελοντικά.

Εφόσον κάνετε αίτηση, θα λάβετε απάντηση είτε επιλεχθείτε είτε όχι. Οι ερωτήσεις στο κέντρο υποστήριξης ή σε μέλη της ομάδας υποστήριξης για την πορεία την αίτησης σας, θα οδηγήσει στην απόρριψη της. Μπορείτε να δείτε την πορεία της αίτησης σας από τον σύνδεσμο που θα λάβετε στο email σας μόλις την καταχωρήσετε. Για κάθε αλλαγή στην κατάσταση της αίτησης σας, καθώς και οποιοδήποτε σχόλιο σας αφήσουμε σε αυτή, θα ειδοποιηθείτε με email.