Kan jeg flytte min by? Jeg har ingen aktive naboer.

Det kan ske, at dine naboer beslutter sig for at forlade spillet, og dit område begynder at blive mindre aktivt. For at bringe dig til et bedre sted, vil spillet flytte de inaktive spillere i en ikke-aktiv zone efter en ugentlig plan.

For at foretage denne flytning skal spillet finde det bedst egnede sted til dig i henhold til dine provinsboosts. Derfor kan din flytning tage lidt længere tid end andre du kender i spillet. Når et sted bliver ledigt, vil din by blive flyttet. Der vil ikke blive givet besked om denne flytning.
Flytning af din by betyder, at du ikke længere vil have de samme naboer, hvilket kan påvirke din daglige handel. Du vil selvfølgelig fortsætte med at handle med spillere, der er i samme broderskab som dig.

Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores supportteam ved at klikke på knappen nedenfor!