Hvordan giver jeg andre spillere nabohjælp?

Du kan give nabohjælp til enhver spiller du har fundet på verdenskortet, og til alle i dit broderskab. For at give nabohjælp til en spiller på verdenskortet, vælger du deres by og trykker på "hånd"-ikonet i bunden af din skærm. Husk at lægge mærke til om de foretrækker en bestemt type hjælp (Kultur, rådhus, håndværker) før du hjælper. Nogen spillere tilkendegiver dette i deres bynavn. Vælg en  bygning som har nabohjælps-ikonet ved sig, som viser at du kan støtte denne bygning. Når du har givet din støtte, vil du se at du automatisk får en belønning af mønter, forsyninger (hvis spilleren har støttet dig indenfor de sidste 23 timer) eller varer (fra Forhistorisk Vidunder).