Το Καζάνι

Το Καζάνι

Πίσω

Το Καζάνι: Τι είναι τα αντικειμένα του & πως μπορώ να τα χρησιμοποιήσω;

Προκειμένου να παρασκευαστεί ένα φίλτρο με επιτυχία, πρέπει να ληφθούν υπόψη διάφορες πτυχές:

Συστατικά - Αυτά είναι ειδικά για το Καζάνι. Μπορείτε να επιλέξετε δώδεκα διαφορετικά συστατικά, εκ των οποίων τα οκτώ μπορούν να αγοραστούν με Πόντους Μάγισσας και τέσσερα με Διαμάντια. Αυτά τα συστατικά που είναι διαθέσιμα είτε με Διαμάντια είτε με Πόντους Μάγισσας αλλάζουν κάθε εβδομάδα. Κάθε συστατικό έχει διαφορετικό αποτέλεσμα που σχετίζεται με αυτό, αν αγοράσετε ένα με Πόντους Μάγισσας, το κόστος του θα αυξηθεί. Ωστόσο, αν τα αγοράσετε με Διαμάντια, το κόστος τους θα είναι πάντα το ίδιο.

Πόντους Μάγισσας - Αυτά χρησιμοποιούνται για την αγορά των συστατικών και για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των φίλτρων (φάση μελέτης). Κάθε Κυριακή, λαμβάνετε έναν αριθμό πόντων μάγισσας με βάση την πρόοδο της έρευνάς σας και θα χάσετε τυχόν αχρησιμοποίητους πόντους μάγισσας το Σάββατο.
Αντικατοπτρίστε την εμπειρία της Μάγισσας, η οποία μεγαλώνει με κάθε ξεκλείδωτη Τεχνολογία.


Κύπελλα Τροπαίων - Χρησιμοποιούνται για να πιείτε το φίλτρο σας και να ενεργοποιήσετε τις επιδράσεις του. Κάθε εβδομάδα, λαμβάνετε τουλάχιστον 1 Κύπελλο Τροπαίων και αν λάβετε μέρος στα τουρνουά, μπορείτε να λάβετε το πολύ 4 Κύπελλα Τροπαίων ανά Τουρνουά.

Διπλώματα Έρευνας - Τα Διπλώματα Έρευνας είναι αυτά που λαμβάνετε όταν ερευνάτε όλες τις Τεχνολογίες σε ένα Κεφάλαιο. Με περισσότερα Διπλώματα Έρευνας, ο αριθμός των πιθανών Επιδράσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θα αυξηθεί. Έτσι, όσο πιο μακριά βρίσκεστε στο παιχνίδι, τόσο πιο ισχυρά μπορούν να γίνουν τα φίλτρα σας!
Αποσπάσματα Θραυσμάτων - Με τα Αποσπάσματα Θραυσμάτων, μπορείτε να βελτιώσετε την Πιθανότητα Κρίσιμης Επίδρασης, που είναι η ευκαιρία να ενισχύσετε μια ενεργοποιημένη επίδραση.
Επιλογή γλώσσας