Το Καζάνι

Το Καζάνι

Πίσω

Το Καζάνι: Ποια είναι τα αποτελέσματα των Φίλτρων;

Όταν κάνετε κλικ στο "Άσπρο πάτο!", η Μάγισσα θα σας ενημερώσει για το αποτέλεσμα του Φίλτρου σας, εάν τα Κύπελλα Τροπαίων σας έχουν ενεργοποιηθεί και ποιες είναι οι Επιδράσεις για τις παραγωγές της πόλης σας!


Εάν έχετε περισσότερα Κύπελλα Τροπαίων, πρέπει να συνεχίσετε να πίνετε περισσότερο από το φίλτρο για να έχετε την ευκαιρία να ενεργοποιήσετε περισσότερες επιδράσεις, στην επάνω δεξιά γωνία, έχετε τις πληροφορίες για το πόσα Κύπελλα Τροπαίων σας έχουν απομείνει!

Μερικές φορές, το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να επαναληφθεί. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιλέξετε αν θέλετε να διατηρήσετε το παλιό ή να επιλέξετε το νέο, το οποίο μπορεί να είναι καλύτερο ή όχι, η επιλογή είναι πάντα δική σας! Μόνο μια επίδραση του ίδιου τύπου μπορεί να είναι ενεργό ταυτόχρονα στην Πόλη σας!

Εάν ένα Κύπελλο Τροπαίου δεν ενεργοποιήσει μια επίδραση φίλτρου στο οποίο έχετε χρησιμοποιήσει Αποσπάσματα ξορκιών, μέρος των χρησιμοποιημένων Αποσπασμάτων ξορκιών θα σας επιστραφεί! Θα δείτε αυτές τις πληροφορίες στο παράθυρο αποτελεσμάτων του φίλτρου και ταυτόχρονα, θα επιστραφεί το ανακοινωμένο ποσό των Αποσπασμάτων ξορκιών.

Επιλογή γλώσσας