Συμβατότητα

Συμβατότητα

Πίσω

Διακοπή υποστήριξης του Flash Player

Η Adobe θα τερματίσει την υποστήριξη του Flash Player στις 31 Δεκεμβρίου 2020, και θα αποκλείσει την εκτέλεση περιεχομένου Flash στο Flash Player στις 12 Ιανουαρίου 20.

"Πως θα με επηρεάσει αυτό;", θα αναρωτιέσαι. Σε περίπτωση που μεταφερθείς σε μία σελίδα που σου απαγορεύει να συνδεθείς, μπορείς απλά να πατήσεις στο μεγάλο πράσινο κουμπί για να αλλάξεις μόνιμα σε HTML5 και να συνεχίσεις να παίζεις Elvenar κανονικά.

Εκτός από αυτό, σε περίπτωση που έχεις δει ένα κίτρινο μπάνερ στο παιχνίδι και μεταφέρθηκες εδώ πατώντας στο σύνδεσμο αυτού του άρθρου, αυτό σημαίνει πως ο περιηγητής σου δεν υποστηρίζει σύγχρονα χαρακτηριστικά HTML5. Παρακαλούμε να εξετάσεις το ενδεχόμενο να αναβαθμίσεις τον περιηγητή σου τώρα, για να μπορέσεις να συνεχίσεις να παίζεις Elvenar και μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Παρακάτω μπορείς να βρεις μία λίστα από όλους τους περιηγητές που ΔΕΝ υποστηρίζουν σύγχρονα χαρακτηριστικά του HTML5.

Λίστα εκδόσεων περιηγητών που ΔΕΝ υποστηρίζουν HTML5
Internet Explorer (όλες οι εκδόσεις)
Edge (εκδόσεις από 79 και κάτω)
Opera (εκδόσεις από 45 και κάτω)
Google Chrome (εκδόσεις από 30 και κάτω)
Mozilla Firefox (εκδόσεις από 30 και κάτω) 
Safari (εκδόσεις από 12 και κάτω)

Παρακαλούμε να θυμάσαι ότι στις 31 Δεκεμβρίου (2020) είναι η τελευταία ημέρα του Flash player, που σημαίνει η Microsoft θα καταργήσει την υποστήριξη του Flash με μία αναβάθμιση των Windows και δε θα υπάρχει πλέον κάποιος τρόπος να κάνεις λήψη πλέον του Flash player μετά από αυτή την αλλαγή, ωστόσο, το Elvenar θα συνεχίσει να παρέχει την έκδοση Flash για αυτούς που έχουν ακόμα τη δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσουν.

Ωστόσο το Elvenar θα συνεχίσει να παρέχει Flash Client για όσους εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μαζί του, λάβετε υπόψη ότι η Adobe θα αποκλείσει το περιεχόμενο Flash από τις 12 Ιανουαρίου 2021. Μόλις η συγκεκριμένη έκδοση του Flash player επηρεαστεί από αυτή την απαγόρευση, δεν θα μπορούμε πλέον να παρέχουμε μια λειτουργική έκδοση Flash σε εσάς. Επιπλέον, η Adobe δεν θα εκδώσει νέες ενημερώσεις ή ενημερώσεις ασφαλείας μετά την ημερομηνία EOL (τέλος του κύκλου ζωής). Επομένως, σας συνιστούμε να απεγκαταστήσετε το Flash Player εκ των προτέρων για να αποφύγετε τυχόν περαιτέρω προβλήματα.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια στην αφαίρεσή του, εδώ θα βρεις οδηγίες για τη χειροκίνητη απεγκατάσταση για χρήστες Windows και Mac.

Για όσους δεν μπορούν να παίξουν το Elvenar χρησιμοποιώντας HTML5, προσφέρουμε επίσης εφαρμογές για κινητά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με υπάρχοντες λογαριασμούς παιχνιδιών. Είναι διαθέσιμα για λήψη στο Google Play, το App Store και το Amazon.

Επιλογή γλώσσας