Timantit, paketit ja pakkaukset

Takaisin

Mitä timantit ovat ja miten niitä saa?

Timantit ovat Elvenarin premium valuuttaa. Pelaaminen onnistuu ilman timanttejakin. Timanteilla tosin saa hyödyllisiä etuja, joilla esimerkiksi etenet pelissä nopeammin. Timantteja voi ostaa oikealla rahalla, mutta niitä saa myös kilpailuista, joita järjestetään foorumissa tai sosiaalisen median sivuillamme.

Jos haluat ostaa timantteja, riittää kun klikkaat +-painiketta näytön oikeassa yläkulmassa. Siellä näet käytettävissäsi olevat timantit.