Säännöt ja ongelmat muiden pelaajien kanssa

Takaisin

Uskon, että eräs pelaaja rikkoo pelisääntöjä. Miten toimia?

Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä ja kerro miksi uskot, että sääntöjä rikotaan. Tukitiimimme tutkii asiaa.

Yhteydenotto onnistuu tukipyynnöllä. Voit luoda uuden tukipyynnön sivun oikeassa yläkulmassa olevalla keltaisella painikkeella. Valitse luokka "Sääntöjen rikkominen", jotta tiimimme ovat tietoisia tilanteesta ja kuvaile tukipyynnössäsi tilannetta. Tiimimme vastaa tukipyyntöösi mahdollisimman pian, mutta yksityisyyden johdosta emme ilmoita tutkimustemme lopputulosta.