Kaupunki

Takaisin

Miten bonustavarat on määritelty?

Jokainen pelaaja aloittaa pelaamisen kolmella jo määritellyllä bonustavaralla (tehostetut tavarat). On olemassa kolmen tyyppisiä tavaroita ja saat yhden bonustavaran jokaisesta tyypistä. Ensimmäinen tyyppi on perustavarat, toinen tyyppi on jalostetut tavarat ja kolmas tyyppi on arvotavarat.

1. Perustavarat: marmori, teräs, lankut.
  2. Jalostetut tavarat: kristalli, kääröt, silkki.
  3. Arvotavarat: eliksiiri, taikapöly, jalokivet.

• Näet tehostetut tavarasi joko kaupungintalosta valitsemalla välilehden "Muinaisjäänteet" ja katsomalla osiosta "Tuotannon lisäys". Sieltä näet tehostetut tavarasi kun olet tutkinut tavaratehostuksen tekniikkaa.
  • Näet tehostetut tavarasi avaamalla maailmankartan. Tehostetuttuja tavaroitasi ovat provinssit pohjoisessa, etelässä, lännessä ja idässä.
  • Näet tehostetut tavarasi avaamalla maailmankartan. Klikkaamalla suurta hopeista huutomerkkiä näet tehostetut tavarasi.

Huom: sinun on tutkittava jokaisen tehostetun tavaran tehostustekniikka ennen kuin bonus lisätään!