Az Üst

Az Üst

Vissza

Az Üst: Mi az üst tárgyak és hol használhatom őket?

A sikeres bájitalfőzéshez több szempontot is figyelembe kell venni:

Összetevők: Ezek csak az üstre jellemzőek. Tizenkét különböző összetevőt választhatsz, amelyek közül nyolc "boszorkánypontokkal", négy pedig gyémánttal vásárolható meg. Az, hogy mely összetevők érhetőek el gyémántért vagy boszorkánypontokért, hetente változik.
Mielőtt elkezdheted a főzést, meg kell töltened az üstöt legalább egy összetevővel. Egy főzet elkészítéséhez legfeljebb 25 különböző összetevőt kombinálhatsz.

Boszorkánypontok: Az üst fő fizetőeszköze. A főzéshez hetente rendelkezésre álló boszorkánypontok mennyisége a technológiai fádon feloldott technológiákkal nő. Több boszorkánypontot szerezhetsz a következő főzéshez ugyanazon a héten, ha a tanulmányozási fázisban anyagokat adományozol.

Trófeaserlegek: Egy Trófeaserleget használsz, hogy igyál a bájitalodból, és így minden hatás hozzáadódik a játékodhoz.
Minden alkalommal, amikor az adott heti főzési lehetőség elkezdődik, egy ingyenes Trófeaserleget kaptok, de több serleget is nyerhettek az alapján, hogy milyen jól szerepeltetek az előző heti bajnokságon. Új trófeaserleget kapsz minden alkalommal, amikor a bajnokságpontjaid száma elér egy bizonyos küszöbértéket: 200, 600, 1200 és 2000 pontot.

Kutatási Oklevél: Több kutatási oklevéllel nő az összetevőkkel kiváltható lehetséges hatások száma. Minden fejezet után kapsz egy kutatási oklevelet, ahol minden technológiát feloldottál, így minél előrébb vagy a játékban, annál erősebbek lehetnek a főzeteid.
Bűbájtöredékek: Ha hozzáadod őket a bájitalodhoz, akkor javul a "kritikus hatás esélye", ami a különösen jó és erős hatás elérésének esélyét jelenti. Ezeket az eseményekből kapott tárgyak vagy épületek lebontva tudod megszerezni vagy a Végtelenség Tornyában való heti aktív részvétellel.
Nyelv kiválasztása