Az Üst

Az Üst

Vissza

Az Üst: Hogyan működik az Üst?

Az üst három különböző fázisra oszlik:
- Előkészületek


Ez az a pillanat, amikor valójában semmi sem történik, a boszorkány éppen a bájitalodhoz szükséges hozzávalókat gyűjti, így az üst nem lesz elérhető. Látni fogsz egy üzenetet, amit a Boszorkány hagyott, hogy később térj vissza! A bal felső sarokban lesz az információ, hogy mennyi idő van hátra, amíg a Boszorkány visszatér a hozzávalókkal (Szombaton 00.00 órától Vasárnap 00.00 óráig az Üst nem elérhető).
- Főzés

Ez az a pillanat, amire vártál, mert itt az ideje, hogy elkészítsd a bájitalodat! Kattints a "Hozzávalók hozzáadása" gombra, hogy elkezdhesd! (Vasárnap 00 órától Szombat 00 óráig elérhető).
Egy főzet elkészítéséhez legfeljebb 25 összetevőt kombinálhatsz. Bármilyen összetevőt keverhetsz, akár gyémántokkal, akár boszorkánypontokkal. Ugyanazt az összetevőt többször is használhatod a lehető legjobb bájitalhatás elérése érdekében! A bájitalodnak különböző hatása lesz attól függően, hogy milyen összetevőket választasz és milyen sorrendben!

A Bűbájtöredékeknek is nagyon fontos szerepük van a bájitalodban, ha esélyt akarsz kapni valamilyen kritikus hatás feloldására. Bűbájtöredékeket 1000 egységenként adhatsz hozzá, vagy ha szeretnéd, használhatsz helyette gyémántokat; ezeket 25 egységenként adhatod hozzá ugyanolyan százalékos hatásért.
Ha a Trófeaserlegek elfogynak, a bájitalod is véget ér, és továbblépsz az Üst következő és egyben utolsó fázisába, a Tanulmányozásra!

- Tanulás/Tanulmányozásra
A Tanulmányozás fázisban fejlesztheted kedvenc hatásodat! Ez a fázis Vasárnap 00:00 és szombat 00:00 között érhető el, amint elkészítetted a bájitalodat!

A bal felső sarokban látható a hátralévő idő (ha az üst befejezéséig kevesebb mint 24 óra van hátra, az idő pirosan jelenik meg). Nyomd meg a "Hatások javítása" gombot a kezdéshez. 
A "Hatások javítása" gomb megnyomása után elkezdheted használni azokat a Boszorkánypontokat, amelyeket nem használtál fel a főzési fázisban.
Minden hatásnak 100 fejlesztési szintje van! Ha javítasz egy hatást, annak előnye a következő héten felhasználható, a Trófeaserlegek segítségével újra aktiválhatod azt a hatást! Ha nem jársz sikerrel, ne aggódj; a javítás előrehaladása nem vész el; ez azt jelenti, hogy a következő héten a hatások ugyanolyan szinten lesznek, mint amilyen szinten hagytad őket!
Nyelv kiválasztása