Gyémántok, csomagok

Gyémántok, csomagok

Vissza

Apple - Vásároltam egy terméket, de nem kaptam meg. Mit tehetek?

Sajnáljuk, hogy problémád akadt a vásárlásoddal kapcsolatban. Néhány esetben sajnos előfordulhat, hogy mobiltelefonnal történő vásárlás során nem kapod meg a kívánt terméket. Ez történhet a mobiltelefon internetkapcsolatának töredezettségéből, illetve megszakadásából adódóan. Azonban ne aggódj, mindenben segítségedre leszünk, hogy kézhez kapd a kívánt terméket!

Ha már vásároltál Gyémántot, csomagot, vagy bármit az alkalmazáson keresztül az Elvenar játékban, azonban nem kaptad meg, akkor van néhány lépés, mellyel te magad is leellenőrizheted a folyamatot:
  1. Egyszerűen nyisd meg újra az alkalmazáson belül a boltot; akár már itt megkaphatod a terméket.
  2. Ha ez nem oldja meg a problémát, zárd be teljesen az alkalmazást és nyisd meg újra.
Így tudod helyesen bezárni az Elvenar játékot az iOS7 vagy újabb operációs rendszereken:
  • Nyomd meg kétszer a Home gombot. A korábban megnyitott alkalmazásokat fogod látni;
  • Húzd jobbra, hogy megtaláld az alkalmazást , amit keresel.
  • Ahhoz, hogy be tudd zárni, felfelé kell húznod.

Ha az Elvenar játék újraindításával nem sikerült megoldani a problémát, kérünk hogy jelezd az ügyfélszolgálatunk részére. Ezt megteheted a játékon belüli beállításokban, ahol koppints a Support gombra, vagy egyszerűen csak kattints a gombra ez alatt a szöveg alatt. Az ügyfélszolgálati levél létrehozásakor kérünk, hogy az iTunes által adott bizonylatot is küldd el képernyőmentés formájában. A számla hasonló lesz ehhez:


Az iTunes vásárlások előzményeit ide koppintva találod meg.

Megjegyzés: Amennyiben a vásárlásod állapota “Függőben” van, még nem tudunk segítségedre lenni, ebben az esetben meg kell várnunk, hogy az Apple feldolgozza a vásárlást.


Minden egyes tranzakció az Elvenar játékban az iTunes-on keresztül történik, ezért közvetlenül az iTunes-szal kell kapcsolatba lépned, amennyiben a probléma továbbra is fennáll: elutasított fizetés, érvénytelen profil, alkalmazáson belüli vásárlás során.

További információért hogy hogyan lépj kapcsolatba az iTunes support csapatával koppints ide.
Kapcsolódó cikkek
Nyelv kiválasztása