Gyémántok, csomagok

Gyémántok, csomagok

Vissza

Android - Vásároltam egy terméket, de nem kaptam meg. Mit tehetek?

GOOGLE PLAY

Sajnáljuk, hogy problémád akadt a vásárlásoddal kapcsolatban. Néhány esetben sajnos előfordulhat, hogy mobiltelefonnal történő vásárlás során nem kapod meg a kívánt terméket. Ez történhet a mobiltelefon internetkapcsolatának töredezettségéből, illetve megszakadásából adódóan. Azonban ne aggódj, mindenben segítségedre leszünk, hogy kézhez kapd a kívánt terméket!

Ha már vásároltál Gyémántot, csomagot, vagy bármit a Google Play-en keresztül az Elvenar játékban, azonban nem kaptad meg, akkor van néhány lépés, mellyel te magad is megtehetsz:
  1. Egyszerűen nyisd meg újra az alkalmazáson belül a boltot; akár már itt megkaphatod a terméket.
  2. Ha ez nem oldja meg a problémát, zárd be az alkalmazást és nyisd meg újra. A bezáráshoz menj a Beállításokba → Alkalmazások kezelése, majd válaszd ki az Elvenar játékot, és koppints a kényszerített leállításra.

Ha az Elvenar játék újraindításával nem sikerült megoldani a problémát, kérünk hogy jelezd az ügyfélszolgálatunk részére. Ezt megteheted a játékon belüli beállításokban, ahol koppints a Support gombra, vagy egyszerűen csak kattints a gombra ez alatt a szöveg alatt.

A vásárlás állapotának kivizsgálásához szükségünk lesz a rendelési számra (így kezdődik: GPA.**), amelyet a Google-től e-mailben kapott számlán találsz. Kérünk, hogy másold be a GPA számot a szövegmezőbe, vagy készíts róla egy képernyőmentést és csatold a leveledhez. Ha szükséges, többet megtudhatsz vásárlási előzményeiről a következő linket használva.

Megjegyzés: a rendelési szám nélkül nem tudjuk nyomon követni a rendelést, sem visszatéríteni a megvásárolt tételt.
Minden egyes tranzakció az Elvenar játékban a Google Play-en keresztül történik, ezért közvetlenül a Google Playe-el kell kapcsolatba lépned, amennyiben a probléma továbbra is fennáll: elutasított fizetés, érvénytelen profil, alkalmazáson belüli vásárlás során.

További információért hogy hogyan lépj kapcsolatba a Google support csapatával koppints ide.

AMAZON APP

Ha már vásároltál Gyémántot, csomagot, vagy bármit az Amazon Appstore-on keresztül az Elvenar játékban, azonban nem kaptad meg, kérünk hogy jelezd az ügyfélszolgálatunk részére. Ezt megteheted a játékon belüli beállításokban, ahol koppints a Support gombra, vagy egyszerűen csak kattints a gombra ez alatt a szöveg alatt. Kérünk, hogy az ügyfélszolgálatnak készülő levélhez csatold az Amazontól kapott számláról készített képernyőmentést.

Ha szükséges, többet megtudhatsz vásárlási előzményeidről ezt a linket használva.
Kapcsolódó cikkek
Nyelv kiválasztása