Gryta

Tilbake

Gryten: Hva er trylledrikk resultater?

Når du klikker på "Bånnski!", vil trollkvinnen informere deg om trylledrikk-resultatet ditt, om trofébeger dine har utløst og hvilke effekter for by-produksjonene dine!

Hvis du har flere Trofébeger, må du fortsette å drikke mer av trylledrikken for å ha en sjanse til å utløse flere effekter; i øverste høyre hjørne har du informasjon om hvor mange Trofébegre du har igjen

Noen ganger kan den samme effekten gjentas; i så fall må du velge om du vil beholde den gamle eller velge den nye, som kan være bedre eller ikke; valget er alltid ditt! Bare én effekt av samme type kan være aktiv samtidig i byen din!

Hvis en Trofébeger ikke utløser en trylledrikk-effekt der du har brukt formelfragmenter, vil deler av de brukte formelfragmenter bli refundert til deg! Du vil se denne informasjonen i resultatvinduet for trylledrikk, og samtidig vil det annonserte antallet formelfragmenter bli refundert.