Gryta

Gryta

Tilbake

Gryten: Hvordan fungerer Gryten?


Forberedelser

Dette er øyeblikket da ingenting faktisk skjer, trollkvinnen samler ingrediensene til trylledrikken din slik at Gryten ikke vil være tilgjengelig. Du vil se en melding etterlatt av trollkvinnen for å komme tilbake senere! Øverst i venstre hjørne vil du ha informasjon om hvor mye tid som er igjen til trollkvinnen kommer tilbake med ingrediensene (fra kl. 00.00 på lørdag til kl. 00.00 på søndag, er ikke Gryten tilgjengelig).

• Brygging
Dette er øyeblikket du har ventet på fordi det er på tide å brygge den kraftige trylledrikken din! Klikk på "Legg til ingredienser" for å komme i gang! (Tilgjengelig fra 00.00 på søndag til 00.00 på lørdag).
Du kan kombinere opptil 25 ingredienser for å lage én trylledrikk. Du kan blande hvilke som helst ingredienser, enten med diamanter eller med heksepoeng. Du kan også bruke den samme ingrediensen flere ganger for å oppnå best mulig trylledrikkeffekt! Den vil ha forskjellige effekter avhengig av hvilke ingredienser du velger og i hvilken rekkefølge!

Formelfragmenter har også en veldig viktig rolle å spille i trylledrikken din hvis du vil ha en sjanse til å låse opp en kritisk effekt. Formelfragmenter kan legges til hver 1000. enhet, eller hvis du ønsker, kan diamanter brukes i stedet; disse kan legges til hver 25. enhet for samme effektprosent.
Når trofébegerene dine tar slutt, er også trylledrikken din avsluttet, og du vil fortsette til neste fase og siste fase av Gryten, studiet!

• Studier
Studiefasen er der du kan forbedre favoritteffektene dine! Denne fasen er tilgjengelig mellom 00:00 på søndag og 00:00 på lørdag så snart du brygger trylledrikken din!

Øverst i venstre hjørne har du indikasjonen for gjenværende tid (Hvis det er mindre enn 24 timer til gryten er ferdig, vil tiden vises i rødt). Trykk på "Forbedre effekter"-knappen for å begynne.
Etter å ha klikket på "Forbedre effekter"-knappen, kan du begynne å bruke heksepoengene du ikke har brukt i bryggefasen.
Alle effekter har 100 forbedringsnivåer!
Når du forbedrer en effekt, vil dens fordel bli brukt neste uke hvis du kan få Trofébeger til å aktivere den effekten igjen! Hvis du ikke lykkes, frykt ikke; forbedringsfremdriften går ikke tapt; dette betyr at i den påfølgende uken vil effektene være på samme nivå som du forlot dem!


Velg språk