Nieuw in het spel

Nieuw in het spel

Terug

Wat zijn verheven goederen?

Verheven goederen kunnen worden geproduceerd in je fabrieken van niveau 32 en hoger. Met hoofdstuk 18 "Teamgeest" worden twee nieuwe producties van 3 uur en 9 uur toegevoegd aan de productie-opties.

Je nieuwe versterkte verheven goed zal je huidige versterkte normale goed +2 zijn. Als je versterkte basisgoed marmer is, dan is je nieuwe versterkte verheven goed alwijze alruin (planken), voor staal zijn het oermineralen (marmer) en voor planken zijn het gloeiblokken (staal). Net als bij je reguliere goederen, krijg je een boost op basis van het aantal relikwieën dat je voor het betreffende goed in petto hebt.

Het aantal relikwieën dat nodig is om een bepaalde productieboost te krijgen, is hetzelfde als voor de niet-verheven goederen.

Verheven goederen kunnen worden verhandeld met andere spelers. Om verheven goederen met andere spelers te verhandelen, moet je het superieure handelsgebouw in hoofdstuk 18 onderzoeken, in tegenstelling tot de andere goederen kunnen deze alleen via de handelaar worden verhandeld.
Selecteer taal