Broederschap en interacties met andere spelers

Terug

Hoe bezoek ik andere spelers?

Je kunt de steden bezoeken van iedereen op de wereldkaart, via je broederschap of via de ranglijst. Op de wereldkaart kun je een bezoek brengen door op de stad te klikken die je wilt bezoeken. Via de broederschap of ranglijst kun je dat doen door op de naam van de speler te klikken waarna je de mogelijkheid tot bezoeken krijgt.

Om burenhulp aan iemand te bieden, moet je ze op de wereldkaart hebben ontdekt, of ze moeten lid van je broederschap zijn. Als je burenhulp wilt bieden, moet je hun stad bezoeken en op het pictogram voor helpende handen onderaan het scherm klikken (sneltoets: E) en vervolgens het gebouw selecteren waar je de hulp op wilt geven.