Regels en geschillen met andere spelers

Terug

Ik denk dat een speler de regels overtreed, wat moet ik doen?

Neem alstublieft contact met ons op en leg uit waarom jij denkt dat de regels worden gebroken. Ons support team zal het probleem onderzoeken.

Om contact met ons op te nemen, maak alstublieft een ticket. Je kunt een ticket maken door de gele knop in de rechterbovenhoek te gebruiken. Selecteer de "overtreding van de regels" categorie zodat ons team op de hoogte is van de situatie en beschrijf het probleem in de ticket. Ons team zal u zo spoedig mogelijk beantwoorden, om privacy redenen wordt u niet op de hoogte gebracht van de resultaten van onze onderzoeken.