Forum

Terug

Het forum herkend mijn spelernaam en wachtwoord niet. Waarom kan ik me niet aanmelden op het forum?

Als je je registreert voor het spel, kun je alleen met dat account in het spel inloggen. Dat betekent dat je voor het forum een apart account moet maken. Bij het registeren moet je je logingegevens voor het spel gebruiken.

Om dit te kunnen laten werken, moet je je emailadres gevalideerd hebben. Als je dit nog niet hebt gedaan, dan kun je dit doen via de spelinstellingen, dan email en password. Hiervandaan kun je een verzoek sturen voor validatie van je emailadres. Als je je email gevalideerd hebt, krijg je ook nog eens 50 diamanten.

Zodra je emailadres gevalideerd is, kun je je registeren op het forum via de volgende link:

Mochten de stappen in dit artikel niet voldoende zijn om je forumaccount te registreren, neem dan contact op met support zodat we je verder kunnen helpen.