Probleme tehnice

Probleme tehnice

Înapoi

Jocul meu pare că a repornit - am pierdut tot progresul. Cum revin unde am rămas?

Un cont de joc nu este niciodată resetat sau șters dacă acesta nu a fost inactiv pentru cel puțin 30 de zile. Totuși, câteodată, se poate întâmpla ca un cont să pară dispărut sau restartat, această problemă putând avea următoarele cauze:

  • Când introduci www.elvenar.com/ în bara de adrese URL a browserului tău, ești redirecționat/ă automat la serverul pe care site-ul web crede că te afli, în funcție de locația ta. Când mergi la pagina de conectare, în partea de sus a ecranului poți vedea un steag mic. Acesta indică serverul pe care îl vizitezi. Unele limbi au mai mult de un server (de exemplu, serverele SUA, Internațional și Beta (ZZ), utilizează limba engleză), deci asigură-te că te afli în locul potrivit sau alege direct steagul corect din listă. 
  • Unele limbi au mai mult de o lume de joc (de exemplu, Arendyll și Winyandor). Te rugăm să te asiguri că te autentifici pe lumea corectă, cea pe care ai mai jucat.
  • Un alt motiv ar putea fi inactivitatea. Dacă nu ai jucat în ultimele 30 de zile, contul tău este posibil să fi fost șters de pe lumea de joc.

În cazul în care nu reușești să rezolvi singur/ă problema, echipa noastră de suport ar trebui să te poată ajuta. Contactează-ne! Doar apasă pe butonul "Contactează-ne" din colțul din dreapta sus al acestei pagini pentru a crea un mesaj și a ni-l trimite. Vom lua legătura cu tine cât mai curând posibil.