Hur besöker jag andra spelares städer?

Du kan besöka alla du upptäckt på världskartan eller spelare i ditt brödraskap. Du kan besöka städer på världskartan genom att klicka på deras stad. I brödraskapet kan du klicka på knappen med "de hjälpande händerna" bredvid deras namn i listan över medlemmar i brödraskapet.

För att ge grannhjälp till någon måste du ha upptäckt dem på världskartan eller så måste de vara i ditt brödraskap. För att ge grannhjälp måste du besöka deras stad och klicka de hjälpande händerna-ikonen i botten av skärmen (Hotkey: E) och sedan välja byggnaden du vill boosta.