Hur ger jag grannhjälp till andra spelare?

Du kan ge grannhjälp till alla spelare du upptäckt på kartan samt spelarna i ditt brödraskap. Det enda du behöver göra är att besöka deras stad sedan klicka på ikonen med händerna som skakar hand. Därefter klicka du på byggnaden du vill polera. Vissa har kanske speciella önskemål (kultur, bygg eller stadshus) så om du vill vara extra snäll kan du ta hänsyn till det. När du polerat en byggnad belönas du med mynt och varor, men även med förnödenheter om du ger grannhjälp till någon som hjälpt dig inom 23 timmar. Belöningarna läggs automatiskt till i ditt lager.