Tekniska Problem

Tillbaka

Mitt spel startade om sig och jag har förlorat mina framgångar. Hur får jag tillbaka dem?

Ett spelkonto återställs eller raderas aldrig om det inte varit inaktivt minst 30 dagar. Men, ibland kan det verka som så. Det här problemet kan hända av olika anledningar:

• När du skriver in www.elvenar.com i webbläsare så kommer du automatiskt omdirigeras till sidan som du tros vara lokaliserad nära. Om du kollar längst upp på sidan kan du se en liten flagga. Det indikerar vilken server du är på. Vissa språk har mer än en server, t.ex. England och Tyskland, så var noga med att du är på den servern du ska vara.
  • En annan anledning kan vara inaktivitet. Om du inte har spelat de senaste 30 dagarna kan ditt konto ha tagits bort från spelvärlden.
  • Vissa servrar har mer än en spelvärld (t.ex. Arendyll och Winyandor), vänligen kontrollera att du är på rätt värld.
  • En annan anledning kan vara inaktivitet. Om du inte spelat på minst 30 dagar kan ditt konto tas bort från världen.

Vårt supportteam ska kunna hjälpa dig om du inte kan lösa problemet själv, välkommen att kontakta oss! Bara tryck på knappen längst upp i högra hörnet och skapa ett meddelande. Vi kommer kontakta dig så fort vi kan.