Cadı Kazanı

Cadı Kazanı

Geri

Cadı Kazanı: Cadı Kazanı eşyaları nelerdir & onları nerede kullanabilirim?

Bir İksiri başarılı bir şekilde kaynatmak için dikkate alınması gereken birkaç husus vardır:

Malzemeler - Bunlar Cadı Kazanı'na özeldir. Sekizi Cadı Kazanı Puanı ile kalan dördü Elmas ile satın alınabilen on iki farklı malzeme seçebilirsiniz. Elmaslar veya Cadı Puanları için mevcut olan içerikler her hafta değişir. Her malzemenin kendisiyle ilişkilendirilmiş farklı bir özelliği vardır ve her Cadı Puanı ile satın alımlarda maliyet de artar. Ancak, onları Elmas ile satın alırsanız, maliyetleri her zaman aynı kalır.


Cadı Puanları - Bunlar, malzemeleri satın almak ve iksir etkilerini geliştirmek için kullanılır (Çalışma aşaması). Her Pazar, araştırma ilerlemenize bağlı olarak bir miktar Cadı Puanı alır ve kullanılmayan Cadı Puanlarını Cumartesi günü kaybedersiniz.  


Kupa Kadehleri - Kupa Kadehleri, iksiri içmek ve etkilerini tetiklemek için kullanılır. Her hafta en az 1 Kupa Kadehi alırsınız ve Turnuvalar'a katılırsanız, Turnuva başına en fazla 4 Kupa Kadehi alabilirsiniz.

Araştırma Diplomaları - Araştırma Diplomalarını, bir devredeki tüm teknolojileri araştırdığınızda elde edersiniz. Daha fazla Araştırma Diploması ile kullanabileceğiniz olası etkilerin miktarı da artar. Yani oyunda ne kadar ilerlerseniz, İksirleriniz o kadar güçlü olabilir!

Büyü Parçaları - Büyü Parçaları ile, tetiklenen bir etkiyi artırma şansı olan kritik şansı artırabilirsiniz.
Dil seç