Cadı Kazanı

Cadı Kazanı

Geri

Cadı Kazanı: Cadı Kazanı nasıl çalışır?

Kazan üç farklı faza ayrılmıştır:

• Hazırlıklar


Bu, aslında hiçbir şeyin olmadığı an, büyücü İksir için malzemeler topluyor, yani Cadı Kazanı uygun olmayacak. Büyücü tarafından, daha sonra geri döneceğini bildiren bir mesaj göreceksiniz! Sol üst köşede, büyücünün malzemelerle birlikte dönmesine ne kadar süre kaldığına dair bir gösterge bulacaksınız (Cadı Kazanı, Cumartesi saat 00:00'dan Pazar saat 00:00'a kadar uygun değildir).

•Kaynatma
 Bu, beklediğiniz an çünkü güçlü İksiri Hazırlama zamanı! Başlamak için "Malzeme Ekle"ye tıklayın (Pazar saat 00:00'dan Cumartesi saat 00:00'a kadar uygundur)!
Kaynatma fazında, çeşitli malzemelerle güçlü İksirler oluşturabilirsiniz! Bir İksir oluşturmak için en fazla 25 malzemeyi birleştirebilirsiniz. Herhangi bir malzemeyi, Elmas veya Cadı Puanı ile karıştırabilirsiniz. Mümkün olan en iyi İksir Etkisini elde etmek için aynı malzemeyi birkaç kez de kullanabilirsiniz! İksirin etkileri, seçilen malzemelere  ve sıralamaya bağlı olarak farklılıklar gösterecektir!

Bazı kritik etkilerin kilidini açma şansına sahip olmak istiyorsanız, Büyü Parçalarının da İksirde önemli bir rol oynadığını bilmelisiniz. Büyü Parçaları her 1000 birimde bir eklenebilir veya dilerseniz yerine Elmas kullanılabilir; bunlar aynı etki yüzdesi için her 25 birimde bir eklenebilir.
Kupa Kadehleri tamamlandığında, İksir de sona erer ve Cadı Kazanı'nın bir sonraki aşamasına ve son aşaması olan Çalışmalara geçersiniz!

•Çalışmalar
Çalışma aşaması, en sevdiğiniz Etkileri geliştirebileceğiniz yerdir! Bu aşama Pazar günü saat 00:00 ile Cumartesi saat 00:00 arasında İksiri kaynatmaya başladığınız andan itibaren geçerlidir!

Sol üst köşede, kalan süreyi gösteren bir gösterge vardır (Cadı Kazanı'nın bitmesine 24 saatten az süre varsa, gösterge kırmızı renkte görünecektir). Başlamak için "Etkileri İyileştir" düğmesine basın.
"Etkileri İyileştir" düğmesine bastıktan sonra Kaynatma aşamasında kullanmadığınız Cadı Puanlarını kullanmaya başlayabilirsiniz.

Tüm etkiler 100 iyileştirme seviyesine sahiptir! Bir etkiyi iyileştirdiğinizde, o etkiyi tekrar aktive etmek için Kupa Kadehlerini alabilirseniz, o etkinin avantajı önümüzdeki hafta kullanılır! Başarılı olamazsanız, korkmayın; iyileştirme ilerlemesi kaybolmaz ve bu bir sonraki hafta etkileri bıraktığınız seviyede bulacağınız anlamına gelir!
Dil seç