Události

Události

Zpět

Společenství: Došly mi úkoly, co dál?

Pokaždé, když splníte a shromáždíte nějaký úkol, zaplní jeho místo nový, dokud nebudou všechny úkoly pro danou mapu dokončeny. Nyní se můžete přesunout na další mapu výběrem tlačítka 'Další hostina' vpravo dole. Budete mít také šanci vyhrát nějaké extra ceny z truhel na konci této části! Jedna truhla může být otevřena zdarma, ale pokud otevřete všech 6, vyhrajete Výběrovou sadu Hostina a báje, zobrazenou vpravo nahoře. S ní můžete buď postavit Posezení s grilem nebo Šaškovo jeviště! Buďte však opatrní, protože cena každé truhly se zvýší, takže se ujistěte, že máte dostatek drahokamů, abyste mohli otevřít truhly, které chcete! Chcete-li získat slevu, otevřete všechny truhly najednou!


Pokud je informací mnoho, nebojte se - vaše první mapa může být dokončena pouze za 1 milion zásob na hostinu, takže využijte čas k tomu, abyste se s touto událostí sžili!

Abyste mohli pokračovat a odemknout novou mapu, nemusíte sbírat všechny úkoly. Počínaje druhou mapou - jakmile nasbíráte 8,4 kvadrilionů zásob na hostinu, můžete kliknout na „Pokračovat“ - abyste postoupili a stále si zachovali postup u své hlavní ceny (jinými slovy postup úkolu). Jakmile si vyberete své ceny z dané části, postup na mapě se resetuje, což vám dává šanci začít s výrobou znovu a vydělat si ještě více velkých cen.

Výběr jazyka