Novinky

Novinky

Zpět

Vylepšení přicházejí do Kvantových invazí!


Žádali jste, vyslechli jsme vás! Kvantové invaze mají za cíl zlepšit váš herní zážitek. Připravte se na plynulejší a uspokojivější cestu, protože jsme na základě vaší neocenitelné zpětné vazby představili nejnovější vylepšení.

Změny budou aktivovány 8. května!


Rozšiřte své impérium!  

Sněte ve velkém a rozšiřte své hlavní město! Se zásobou kvantových medailí si nyní můžete odemknout až 10 nových rozšíření. Každá úroveň přináší větší velkolepost vaší městské krajiny, přičemž náklady jsou navrženy tak, aby představovaly výzvu a odměnu za váš pokrok. Podívejte se na naši novou, zjednodušenou tabulku, kde najdete podrobnosti o jednotlivých rozšíření, a připravte se na růst svého impéria jako nikdy předtím.
 
Počet rozšíření Náklady Kvantových medailí
1 400.000
2 600.000
3 1.700.000
4 1.800.000
5 2.100.000
6 3.500.000
7 6.500.000
8 7.800.000
9 13.000.000
10 15.600.000

Zůstaňte ve střehu s novými upozorněními!

S našimi přepracovanými oznámeními už nikdy nic nepropásnete! Přizpůsobte si upozornění v nabídce nastavení a mějte přehled o všem, od nových invazí a úrovní obtížnosti až po maximalizované kvantové akce a produkce připravené ke sběru. Je to váš osobní asistent, který se postará o to, abyste byli vždy v obraze a na vrcholu hry!

  • K dispozici je nová Kvantová invaze: Vedoucí cechu už nikdy nemusí zmeškat začátek nové sezóny!
  • Byly zahájeny nové Kvantové invaze: Už nikdy nezůstanete pozadu! Dostávejte upozornění, jakmile vůdci vašeho cechu zahájí novou invazi!
  • Byla zahájena nová obtížnost: Nepřijďte pozdě na těžší souboje! Toto se objeví pouze u obtížnosti 2 a vyšší, protože na počáteční obtížnost vás upozorní nové oznámení o kvantové invazi.
  • Kvantové akce dosáhly maximální kapacity: Nikdy se nenechte nachytat, jak podřimujete u plného konta Kvantových akcí! Nyní můžete být upozorněni, že musíte nějaké utratit, abyste mohli získávat další!
  • Produkce je dokončena a připravena ke sběru: S tímto oznámením se stanete dobře promazaným strojem! Nyní budete vždy vědět, že máte ve své Kvantové osadě k dispozici nějaké výroby k vyzvednutí!


Náhled nadcházejících výzev  

Zajímá vás, co vás čeká? Nyní můžete nahlédnout do budoucnosti! Nahlédněte do nadcházejících uzlů přímo na mapě KI. Podívejte se, jaké jednotky nebo zboží jsou potřeba dopředu. Plánujte své strategie, chytře rozdělujte zdroje a připravte se na přesné dobývání.

Už žádné hádání!

Rozlučte se s neustálými kontrolami! Náš nový vizuální ukazatel v hlavním městě vás upozorní, když jsou produkce dokončený nebo když je vaše konto Kvantových akcí plné. Jde o to, aby vaše hraní bylo co nejplynulejší a nejpříjemnější.


Připravte se prozkoumat tyto nové funkce a rozšířit si obzory. Je čas posunout své zážitky z Kvantových invazí do nových výšin!

Zůstaňte naladěni na další aktualizace a pokračujte v dobývání!

S pozdravem,
tým Forge of Empires
Výběr jazyka