Konto

Konto

Tilbage

Hvordan ændrer jeg mit spillernavn i spillet?

Det er muligt at ændre dit spillernavn hver 180. dag i Forge of Empires. Ændringen af spillernavnet gælder for alle verdener på kontoen og vil være synlig for alle spillere med det samme. Det nye spillernavn er også nødvendigt for at få adgang til din konto. Når du har ændret dit spillernavn, frisættes dit tidligere navn efter 60 dage hvorefter enhver anden spiller kan tage det.

When choosing your new username, please consider the following:
  • Minimumslængde: 4 tegn
    Maksimal længde: 24 tegn
    Forbudte tegn: ! * " § ² ³ $ % & / { ( ) [ } ] \ ´ + ~ ' # _ : , ; < > | ^ °

Hvordan kan jeg skifte mit navn i spillet?

1. Åbn dine spilindstillinger.
2. Et nyt vindue åbnes. Vælg fanen 'Profil'.
3. Vælg muligheden ' Ændre spillernavn'. Et nyt vindue vil åbne hvor du kan angive de nødvendige informationer for a kunne ændre det.
4. Vælg et nyt spillernavn , og bekræft det også. For at kunne ændre spillernavnet skal du også bekræfte denne ændring ved at indtaste adgangskoden til din spilkonto.
5. Når du har bekræftet ændringen, ændres dit spillernavn , og du logges ud. Bagefter skal du logge ind med dit nye spillernavn.
6. Hvis du åbner vinduet til navneændring igen, vil du se en nedtælling på 180 dage. Før nedtællingen nåede 0, kan du ikke ændre dit spillernavn igen.

Jeg kan ikke ændrer mit spillernavn under spilindstillingerne!

Hvis du ikke har mulighed for at ændre dit navn i dine spilindstillinger, er det sandsynligt, at du har adgang til vores spil via en partnerkonto som Google Play, Apple Game Center eller Facebook. I disse tilfælde har du aldrig valgt en adgangskode til dit spil og er derfor ikke i stand til at bekræfte ændringen. I dette disse bedes du kontakte vores supportteam, så vi kan hjælpe dig med at ændre dit brugernavn.

I disse tilfælde skal du vælge 3 navne til supportteamet. De vælger et af de præsenterede navne og ændrer det direkte på din konto, hvis navnet stadig er frjt og ikke overtræder nogen spilleregler.


Vælg sprog