Privatlivspolitik og spilbetingelser

Tilbage

Hvordan kan jeg abonnere på nyhedsbreve?

Du kan abonnere / afmelde dig vores nyhedsbreve via privatlivsindstillingerne . Dette vindue kan tilgås via spilindstillingerne!

På fanen Indstillinger skal du klikke på Dataforbrug under Player Hub, og det omdirigerer dig til din side til administration af personlig dataforbrug. Nu under Kontaktindstillinger kan du se to muligheder, men kun den første er relateret til vores nyhedsbreve!

Ved at deaktivere den, modtager du stadig vigtige system-e-mails, såsom meddelelser om nulstilling af adgangskode. Husk dog, at deaktivering af det forhindrer dig i at modtage gratis gaver til begivenhedsvalutaer, som vi normalt sender fra tid til anden. Når du er færdig, skal du gemme de nye indstillinger