Privatlivspolitik og spilbetingelser

Tilbage

Hvad er administration af persondata

Administration af persondata  vinduet kan tilgås fra spilindstillingerne! Dette vindue vil give dig mulighed for at styre dine kontakt preferencer, samt hvordan dine data bliver gemt og håndteret:
Ved at klikke på "Dataforbrug", vil du blive videresendt til din personlige dataforbrugs side,  Her kan du bestemme hvordan InnoGames må kontakte dig og styre dine data som relatere til din konto på Forge of Empires. Denne side er inddelt i tre sektioner:

Kontakt muligheder Du kan aktivere / deaktivere følgende to muligheder:
  • Modtag e-mails om spilbegivenheder, funktioner og tilbud samt nyheder om vores andre spil.
  • Modtag push-meddelelser på din mobile enhed
 Reklame indstillinger Du kan aktivere / deaktivere følgende to muligheder:
  • Tillad interaktion mellem sociale netværk og reklamepartnere
  • Tillad tredjeparts tilpasset videoannoncering
Slet KontoHvis du ønsker at slette din konto permanent
Vær opmærksom på, at deaktivering af dine kontaktindstillinger (e-mails) forhindrer dig i at modtage gratis valuta til vores begivenheder i spillet.

Derudover vil sletning af kontoen permanent slette alle dine data fra vores systemer. Du har stadig et par dage til at tilbagekalde din sletningsanmodning (du skal blot logge ind i spillet for at annullere sletningen), men når din konto er slettet, er der ingen vej tilbage.