Nyheder

Nyheder

Tilbage

Resultater og opfølgning på omsorg for morgendagen

Kære eventyrere!

I har med succes nået alle mål i spillet, hvilket har medført en betydelig effekt på miljøet! 

Som et resultat af jeres indsats vil der blive plantet 217.493 træer via Dots.eco's miljøpartnere.

De organisationer, der er ansvarlige for dette arbejde på stedet, omfatter Eden: People + Planet, ECOAN og Acción Andina-partnere, Friends of Usambara og Trees for the Future.

De træplantningsprojekter, der støttes af Dots.eco, falder i to primære kategorier: restaureringsplantning og konverteringsplantning. Disse initiativer fokuserer ikke på at plante kommercielle træer for at opnå kortsigtede gevinster, men på en langsigtet genopretningsindsats og kulturel integration af bæredygtig praksis. De inddrager aktivt lokalsamfundene og giver dem mulighed for at få indflydelse gennem drift af planteskoler, udplantning og vedligeholdelse. Dette samarbejde sikrer, at genopretningsindsatsen er både effektiv og bæredygtig til gavn for både miljøet og de involverede personer.

Hvad er de næste skridt?

Når din indsats er registreret, tildeler Dots.eco-systemet den automatisk til et af de projekter, som vi - Forge of Empires-holdet - har valgt at støtte. Dots.eco underretter den miljøpartner, der er ansvarlig for at plante dit træ, og sender dem midlerne til at gøre det. De giver en bekræftelse, når træet er plantet, normalt gennem rapporter, fotos og videoer fra marken. Men plantningen af træet er kun begyndelsen. Dots.eco vil fortsætte med at tjekke ind hvert kvartal hos deres partnere for at overvåge projektets fremskridt, løse udfordringer og sikre, at det forbliver på sporet. Derudover tjekker de planteområderne med deres øjne i himlen ved hjælp af satellitbilleder for at spore vegetationsvæksten over tid og verificere effekten i større skala.

Ved at tilmelde dig statusopdateringer med Dots.eco kan du følge med i, hvordan det går med din indflydelse. Alternativt kan du tjekke status med dit certifikat-id på dette websted.

Hvis I har yderligere spørgsmål til det fantastiske initiativ eller ønsker at give feedback, kan I gå til vores Discord server og fortæl os, hvad I synes!

Tak fordi I deltog og gjorde dette muligt! 
Jeres Forge of Empires-team
Vælg sprog