Nyheder

Tilbage

Vi introducerer Millitærhospitalet!

Kære krigere!

Er I stødt på problemet med ikke at kunne genoplive en enhed i tide, fordi I har klikket for hurtigt, eller fordi jeres app er gået ned? Frygt ikke, for nu har vi en løsning til jer!

Millitærhospitalet er nu tilgængeligt!

Via fanen Hospital i dit rådhus kan du nu genoplive op til 100 enheder, som tidligere er døde i kamp. Prisen på 45 diamanter for at genoplive enheden forbliver den samme, og vi har også inkluderet tidsaldersfilter for at gøre det lettere for dig at finde de enheder, du vil genoplive.

Vi vil meget gerne høre jeres feedback på denne nye funktion! Del dine tanker og forslag på vores official Discord server!

Jeres
Forge of Empires-team