Hvad er begivenheder

Begivenheder er særlige lejligheder i Forge of Empires, hvor du kan få nogle specielle belønninger, gennemføre opgaverækker og endda prøve nogle unikke elementer!

De er ofte bundet til en sæsonbestemt fest, som f.eks. Sommeren eller karnevalbegivenheden, men også aktiviteter i Forge of Empires verden

Da begivenheder kun kører for en bestemt tidramme, skal du sørge for at tjekke spillet for begivenhedsbanneret, hvilket indikerer at em begivenhed er i gang!

Disse bannere kan undertiden ses før begivenheden starter og viser nedtællingen til begivenhedens start. Når du har åbnet begivenhedsvinduet, kan du bruge-knappen til at se en nærmere beskrivelse af hvorledes den fungerer.