Diamanter, pakker og bundter

Tilbage

Hvad er diamanter og hvordan får jeg fat i dem

Diamanter er den guldrandede valuta i Forge of Empires. Du behøver ikke at købe Diamanter for at kunne spille spillet. Men Diamanter kan give dig nogle nyttige fordele og kan hjælpe dig med at vokse hurtigere. Diamanter kan købes med rigtige penge, men kan også skaffes ved at løse opgaver eller deltage i konkurrencer.

Hvis du ønsker at købe Diamanter kan du gøre det ved at trykke/klikke på + knappen ved siden af feltet hvor din nuværende Diamant saldo er vist, i øverste højre hjørne af skærmen.