Diamanter, pakker og bundter

Tilbage

Apple iOS - jeg bestilte et køb men har ikke fået det. Hvad gør jeg?

Vi beklager, at du har oplevet problemer med dit køb. Det kan desværre ske i sjældne tilfælde, at du ikke modtager det, du har købt, når du foretager et køb fra en mobilenhed. Dette kan for eksempel skyldes en mistet eller ustabil internetforbindelse på din mobile enhed under betalingsprocessen. Men bare rolig, vi hjælper dig med at få det, du har købt.

Hvis du har købt Diamanter, en pakke eller andre køb i App'en i Forge of Empires men ikke har fået noget, er der nogle trin som du kan prøve selv først
1. Åbn blot butikken i appen igen; Så vil du derefter få produktet
2. Hvis dette ikke løser dit problem, skal du lukke appen og starte den igen.
Sådan lukker i Forge of Empires korrekt på iOS 7 eller højere:
  1. Tryk på hjem knappen to gange og du vil se de app's som du har brugt for nyligt.
  2. Swipe til højre for at finde den app som du vil lukke.
  3. Swipe op på app'en for at lukke den.
Hvis genstart af Forge of Empires ikke hjalp så kontakt venligst vores Support Team. Det kan du gøre ved at gå ind under indstillinger i spillet. Tryk på Support knappen der eller du kan simpelthen klikke på knappen under denne artikel. Når du laver en support sag så vedhæft venligst et skærmbillede af den kvittering som du har modtaget fra itunes. Kvitteringen vil ligne denne her:

Se hvordan du kan find din iTunes købsoversigt her.
Bemærk: Hvis transaktionen stadig vises som 'Afventer', kan vi desværre ikke hjælpe dig endnu, og bliver nødt til at vente, indtil Apple har behandlet færdigbehandlet købet .

Hver eneste transaktion i Forge of Empires går gennem iTunes. Derfor er du nødt til at kontakte iTunes direkte hvis du fortsat har problemer , så som afviste betalinger eller en ugyldig konto, når du forsøger at købe i App'en.

For mere information tryk venligst her.