Kulturelle bosættelser

Tilbage

Oldtidens Egypten: Hvordan kommer jeg ind i kamppladsen

Kamppladsen er en ny funktion som introduceres med Den kulturelle bosættelse fra Oldtidens Egypten. Det er let at låse op for Kamppladsen. Det kræver kun at de første 3 opgaver i bosættelsen er løst og så vil du være i stand til at komme ind på kamppladsen ved at klikke på pyramiden i udkanten af din by.

Kamppladsen tilbyder dig 3 muligheder for kamp hver 24. time. En let, en moderat og en hård kamp.  Hver kamp giver Plyndringsgods som du skal bruge for at kunne producere kulturvarer.