Spiller mod Spiller arenaen

Tilbage

Hvordan sætter jeg min forsvarshær i spillerarenaen? (Browser)

Når du har adgang til denne bygning for første gang, bliver du bedt om at tildele din forsvarshær til udelukkende at deltage i PvP Arena. En AI vil kontrollere dine defensive enheder, når nogen angriber dig, men din defensive hær kan når som helst ændres ved hjælp af knappen Army Management.

Din PvP Arena's forsvarshær vises med en gul ramme og et gyldent tårnikon, mens din bys forsvarshær vises med en blå ramme og et gyldent skjoldikon:Bare husk, at hvis du trækker alle enheder ud, fjernes du fra PvP Arena og mister alle dine fremskridt.