Beskedcenter og chat

Tilbage

Hvordan flytter jeg emner fra vores klanforum til beskedcenteret

Første skal du logge på via browseren. Når du er inde, skal du klikke på knappen Global i nederste venstre hjørne. En ny fane vises, så du skal bare klikke på den tredje knap: KlanForum.

Når du åbner dit klanforum, skal du bare åbne de emner, du ønsker, og kopiere dem manuelt fra dette sted til klan-fanen i Beskedcentret:Desværre er ikke alle funktioner tilgængelige i Beskedcentret endnu, hvilket betyder, at det ikke vil være muligt at beholde den samme formatering fra de bb-koder, der er tilgængelige i klanforummet, men vores udviklere vil fortsætte med at forbedre Beskedcentret.