Problemer med at indlæse spillet eller det kører langsomt. Hvad kan jeg gøre?

Vores spil har brug for en stabil internetforbindelse for at fungere godt og er udviklet med og til opdaterede systemer, browserversioner og drivere til grafikkort og andre komponenter i din computer. Det kræver også at have hardwareacceleration aktiveret i den valgte browser. Selvom dette for de fleste browsere er aktiveret  som standard, er det det ikke for alle browsere og kan have været deaktiveret af en bruger eller af selve browseren i forbindelse med en opdatering

Google Chrome version 86
Vi har fundet ud af, at spillere, der opdaterer deres Google Chrome-browser til version 86, kan få problemer med at spille vores spil, hvilket viser sig ved at de kan være ude af stand til at indlæse spilklienten eller ved at de oplever en langsom spiloplevelse, selv hvis det er muligt at indlæse spillet. Dette skyldes i langt de fleste tilfælde, at browserens hardwareaccelerations funktion er blevet deaktiveret af Google Chrome-opdateringen til version 86.

Du kan genaktivere denne funktion manuelt, hvilket giver dig mulighed for at spille spillet igen i de fleste tilfælde.

For at genaktivere  hardware acceleration in Google Chrome, så åben Chrome's indstillinger ved at klikke på de tre lodrette prikker i det øverste højre hjørne af browseren. Vælg derefter "instillinger". Alternativt, skriv "chrome://settings"  i adresselinjen i Google Chrome browseren.

Når I er gået ind under indstillingerne så brug enten søgefunktionen i toppen og søg på "hardware acceleration" eller klik på "avanceret" i menuen i venstre side og vælg "system".

I skulle nu se en indstilling der hedder "Brug hardware acceleration hvis muligt". For at aktivere den, så skub knappen til højre. Genstart derefter Chrome

Indstillinger for andre browsere kan se anderledes ud, men navngivningen af ​​indstillingen inkluderer næsten altid ordene "hardwareacceleration". Hvis du ikke ved, hvordan du kontrollerer denne indstilling for den valgte browser, henvises til producentens websted eller browserens Hjælp-sektion, der ofte findes gennem dens indstillinger.
Når din browser er genstartet, skal du kunne få adgang til spillet igen. Hvis det ikke er tilfældet for dig, kan det skyldes et kompatibilitetsproblem, sandsynligvis forårsaget af forældede drivere til dit system, især dit grafikkort. Specifikt med introduktionen af ​​Google Chrome version 86 blev der identificeret en inkompatibilitet med AMD-grafikkort ved hjælp af drivere, der bruger AMDs interne versionsnumre 8.17.10 * og ældre. Der kan dog også være tilfælde, hvor en forældet driver forårsager problemer, der ikke er specifikt for denne driverversion. I alle disse tilfælde anbefaler vi, at du downloader de mest opdaterede skærmdrivere fra din grafikkortproducent. De mest anvendte er AMD, Nvidia og Intel.

Du kan også prøve at spille spillet via en anden browser efter eget valg (f.eks. Mozilla Firefox, som ikke er Chrom-baseret), eller du er velkommen til at kontakte vores supportteam ved at klikke på den grønne "Kontakt os" -knap nederst i denne artikel . Vi hjælper dig gerne, hvor vi kan!