Λογαριασμός

Λογαριασμός

Πίσω

Πως αλλάζω το όνομα χρήστη μου στο παιχνίδι?

Μπορείς να αλλάξεις το όνομα χρήστη σου στο Forge of Empires κάθε 180 ημέρες.  Η αλλαγή του ονόματος χρήστη θα εφαρμοστεί σε όλους τους κόσμους του λογαριασμού και θα είναι ορατό σε όλους τους παίκτες αμέσως. Το νέο όνομα χρήστη θα απαιτείται επίσης για να έχεις πρόσβαση στο λογαριασμό σου. Μόλις αλλάξεις το όνομα χρήση σου, το προηγούμενο όνομα θα ελευθερωθεί μετά από 60 ημέρες για να το πάρει οποιοσδήποτε άλλος παίκτης.

Όταν επιλέγεις το νέο σου όνομα χρήστη, παρακαλούμε να λάβεις υπ' όψη τα παρακάτω:
  • Ελάχιστο Μέγεθος: 4 χαρακτήρες
  • Μέγιστο Μέγεθος: 24 χαρακτήρες
  • Απαγορευμένοι Χαρακτήρες:  ! * " § ² ³ $ % & / { ( ) [ } ] \ ´ + ~ ' # _ : , ; < > | ^ °

Πως αλλάζω το όνομα στο παιχνίδι?
1. Παρακαλούμε άνοιξε τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού.
2. Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο. Παρακαλούμε επέλεξε την καρτέλα 'Προφίλ'.
3. Πάτησε στην επιλογή 'Άλλαξε το όνομα χρήστη σου'. Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο όπου μπορείς να εισάγεις τα δεδομένα που χρειάζονται για την αλλαγή.
4. Παρακαλούμε επέλεξε ένα νέο όνομα χρήστη κι επιβεβαίωσε το. Για να μπορέσεις να αλλάξεις το όνομα χρήστη, θα χρειαστεί να επιβεβαιώσεις αυτή την αλλαγή βάζοντας τον κωδικό χρήστη του λογαριασμού σου. 
5. Μόλις επιβεβαιώσεις την αλλαγή, το όνομα χρήστη σου θα αλλάξει και θα αποσυνδεθείς. Έπειτα θα χρειαστεί να συνδεθείς με το νέο όνομα χρήστη σου.
6. Αν ανοίξεις και πάλι το παράθυρο αλλαγής ονόματος, θα δεις μια αντίστροφη μέτρηση 180 ημερών. Δε θα μπορέσεις να αλλάξεις ξανά το όνομα χρήστη σου πριν ο μετρητής φτάσει στο 0.

Δεν έχω την επιλογή αλλαγής του ονόματος μου στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού!

Αν δεν έχεις την επιλογή να αλλάξεις το όνομα χρήστη σου από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, τότε είναι πολύ πιθανό να συνδέεσαι στο παιχνίδι μέσω ενός λογαριασμού συνεργάτη όπως Google Play, Apple Game Center ή Facebook. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχεις επιλέξει ποτέ ένα κωδικό πρόσβασης για το παιχνίδι κι έτσι δε θα μπορέσεις να επιβεβαιώσεις την αλλαγή. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε επικοινώνησε με την Ομάδα Υποστήριξης μας, για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις το όνομα χρήστη σου.

Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε επέλεξε 3 ονόματα για να δώσεις στην Ομάδα Υποστήριξης. Θα επιλέξουν ένα από τα ονόματα που θα τους δώσεις και θα κάνουν άμεσα την αλλαγή στο λογαριασμό σου, αν το όνομα είναι ακόμα διαθέσιμο και δε παραβιάζει κάποιον από τους κανόνες του παιχνιδιού.
Επιλογή γλώσσας