Νέα

Νέα

Πίσω

State of Forge: Μια ενημέρωση από τον επικεφαλής προϊόντων μας!


Γεια σε όλους,

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την τελευταία μου ενημέρωση , οπότε σκέφτηκα ότι ήταν καιρός να σας ενημερώσω για το τι θα ακολουθήσει.

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, πρόκειται να ξεκινήσουμε αυτό που ονομάζουμε « κοινοτικό σπριντ » — το πρώτο από τα δύο φέτος επικεντρώθηκε αποκλειστικά στις προτάσεις σας. Σχεδόν κάθε ιδέα που υποβάλλεται μέσω των φόρουμ και τώρα του Discord μετατρέπεται σε αίτηση και προστίθεται στη λίστα μας.

 Οι Διαχειριστές Κοινότητας στα γραφεία μας και οι Υπεύθυνοι Προϊόντων μας τα εξετάζουν και έχουν συντάξει μια λίστα για την οποία ψηφίσατε την περασμένη εβδομάδα. Ευχαριστούμε για όλες τις ψήφους , σκοπεύουμε να αντιμετωπίσουμε όσες περισσότερες μπορούμε. Κάθε φορά που επαναλαμβάνουμε μια λειτουργία, θα επανεξετάζουμε αυτό το ανεκτέλεστο αρχείο για να δούμε αν μπορούμε να ενσωματώσουμε οποιαδήποτε από τις προτάσεις σας, μαζί με τις δικές μας, διασφαλίζοντας ότι μια σταθερή ροή ενημερώσεων εμπνευσμένων από την κοινότητα θα εισέλθει στο παιχνίδι.

Πρόσφατα, κυκλοφορήσαμε τις Κβαντικές Εισβολές και δυστυχώς, μαζί με αυτές αρκετά σφάλματα που δεν εντοπίστηκαν στον Beta διακομιστή μας. Είμαστε τόσο έκπληκτοι όσο και εσείς και εργαζόμαστε ενεργά για την επίλυση αυτών των προβλημάτων. Ετοιμαζόμαστε επίσης να εισαγάγουμε μια δεύτερη εισβολή, την Εποχή του Σιδήρου , και θα εφαρμόσουμε ορισμένες βελτιώσεις στην ποιότητα ζωής για να κάνουμε αυτό το χαρακτηριστικό πιο προσιτό. Επιπλέον, αναζητούμε καλύτερους τρόπους για την εμφάνιση πληροφοριών των ανταμοιβών.

Μόλις ξεκινήσαμε την ανάπτυξη της πρώτης έκδοσης των Ιστορικών Συμμάχων, όπου οι «ήρωες» μπορούν να ανατεθούν σε κτίρια για να παρέχουν ενισχύσεις και μπόνους. Αυτό θα είναι αρχικά ένα ελάχιστα βιώσιμο προϊόν, σκόπιμα. Ακριβώς όπως με τις Κβαντικές Εισβολές, θέλουμε να παρατηρήσουμε πώς αλληλεπιδράτε με τη λειτουργία πριν την επεκτείνουμε.

Αυτή η προσέγγιση αποτρέπει τα προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, όπου οι λειτουργίες χρησιμοποιούνται με απροσδόκητους τρόπους, διαταράσσοντας την ισορροπία και τη σχεδίαση. Το πιο σημαντικό είναι ότι μας επιτρέπει να αναπτύξουμε λειτουργίες με τρόπο που να ευθυγραμμίζεται με τον τρόπο παιχνιδιού σας. Μας επιτρέπει επίσης να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε περισσότερες λειτουργίες πιο γρήγορα.

 Τόσο οι Κβαντικές Εισβολές όσο και οι Ιστορικοί Σύμμαχοι θα εισαγάγουν νέες ευκαιρίες ανταμοιβής , βοηθώντας στη διαχείριση της παραμόρφωσης της δύναμης που παρατηρείται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της βιωσιμότητας του παιχνιδιού.

Εκτός από αυτές τις δυνατότητες, εστιάζουμε στη βελτίωση των Μεγάλων Κτιρίων για να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνουν ανταγωνιστικά με τα Κτίρια Εκδηλώσεων. Δεν θα αναθεωρήσουμε πλήρως το σύστημα, αλλά δεσμευόμαστε να κάνουμε περισσότερα σχετικά κτίρια.

Ξεκινήσαμε επίσης να βελτιώνουμε την εμπειρία χρήστη. Η πρώτη βελτίωση ήταν η λειτουργία "συναρμολόγηση όλων" στο απόθεμα. Τώρα εργαζόμαστε για τον εξορθολογισμό της διαδικασίας συλλογής πολλαπλών γενικών ανταμοιβών, κάτι που το βρίσκω ιδιαίτερα απογοητευτικό. Οι επερχόμενες ενημερώσεις θα περιλαμβάνουν επίσης βελτιώσεις στη διαχείριση του στρατού, οι οποίες θα υποβληθούν σε δοκιμές A/B για να διασφαλιστεί ότι δεν θα επηρεάσουν αρνητικά το παιχνίδι. Επιπλέον, σχεδιάζουμε να εισαγάγουμε μια λειτουργία επίπεδης δόμησης τους επόμενους μήνες. Όλες αυτές οι αλλαγές στοχεύουν στη βελτίωση της συνολικής αίσθησης του παιχνιδιού και στη μείωση του αριθμού των απογοητευτικών εργασιών.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που έχουμε ήδη συζητήσει την προηγούμενη φορά: η επόμενη Διαστημική Εποχή, Εκστρατεία Συντεχνίας και ΠΜΣ. Και για να το ανακοινώσουμε εδώ πρώτα για το πρώτο εξάμηνο του 2025, θα προσθέσουμε ένα κατάλληλο και επεκτάσιμο *%il$ $&. G*$%d, με σωστό ανταγωνιστικό σχεδιασμό που μπορούμε να βασιστούμε για τα επόμενα χρόνια.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις και σας ευχαριστούμε που είστε μια τόσο ενεργή και παθιασμένη κοινότητα. Η συμβολή σας είναι ανεκτίμητη καθώς συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να βελτιώνουμε το παιχνίδι.

Matt
Product Head, Forge of Empires
Επιλογή γλώσσας