Νέα

Νέα

Πίσω

Βελτιώσεις που έρχονται στις Κβαντικές Εισβολές!


Ζητήσατε, ακούσαμε! Οι Κβαντικές Εισβολές έχουν ως αποστολή να αναβαθμίσουν την εμπειρία του παιχνιδιού σας. Ετοιμαστείτε για ένα πιο ομαλό, πιο ικανοποιητικό ταξίδι, καθώς αποκαλύπτουμε τις τελευταίες βελτιώσεις με βάση τα πολύτιμα σχόλιά σας.

Οι αλλαγές θα ενεργοποιηθούν στις 8 Μαΐου!


Επεκτείνετε την αυτοκρατορία σας!

Κάντε μεγάλα όνειρα και επεκτείνετε την κύρια πόλη σας! Με το απόθεμα των Κβαντικών Μεταλλίων σας, είστε πλέον εξοπλισμένοι για να ξεκλειδώσετε έως και 10 νέες επεκτάσεις. Κάθε επίπεδο φέρνει περισσότερη μεγαλοπρέπεια στο αστικό σας τοπίο, με κόστος σχεδιασμένο να προκαλεί και να ανταμείβει την πρόοδό σας. Ελέγξτε τον νέο, βελτιωμένο πίνακα για λεπτομέρειες σχετικά με κάθε επίπεδο επέκτασης και ετοιμαστείτε να αναπτύξετε την αυτοκρατορία σας όπως ποτέ άλλοτε.

Αριθμός επεκτάσεων Κόστος Κβαντικών Μεταλλίων
1 400.000
2 600.000
3 1.700.000
4 1.800.000
5 2.100.000
6 3.500.000
7 6.500.000
8 7.800.000
9 13.000.000
10 15.600.000

Μείνετε σε εγρήγορση με νέες ειδοποιήσεις!

Μην χάνετε ποτέ τίποτα με τις ανανεωμένες ειδοποιήσεις μας! Προσαρμόστε τις ειδοποιήσεις σας μέσω του μενού ρυθμίσεων για να παρακολουθείτε τα πάντα, από νέες εισβολές και επίπεδα δυσκολίας μέχρι την πληρότητα των Κβαντικών Ενεργειών και παραγωγές έτοιμες  προς συλλογή. Είναι ο προσωπικός σας βοηθός, που φροντίζει να είστε πάντα ενήμεροι και στην κορυφή του παιχνιδιού!

  • Μια νέα κβαντική εισβολή είναι διαθέσιμη: Οι Αρχηγοί των Συντεχνιών δεν θα χάσουν ποτέ την έναρξη μιας νέας σεζόν!
  • Μια νέα Κβαντική Εισβολή έχει ξεκινήσει: Μην μείνετε ποτέ ξανά πίσω! Ειδοποιηθείτε μόλις οι Αρχηγοί της Συντεχνίας σας ξεκινήσουν μια νέα Εισβολή!
  • Μια νέα δυσκολία έχει ξεκινήσει: Μην αργήσετε να μπείτε στις πιο δύσκολες μάχες! Αυτό θα εμφανιστεί μόνο για τις δυσκολίες 2 και άνω, καθώς για την αρχική δυσκολία θα ενημερωθείτε από την ειδοποίηση για τη νέα Κβαντική Εισβολή.
  • Οι Κβαντικές Ενέργειες έχουν φτάσει στη μέγιστη χωρητικότητα: Ποτέ μην πιαστείτε στον ύπνο με τις Κβαντικές Ενέργειες! Τώρα μπορείτε να ειδοποιηθείτε ότι πρέπει να ξοδέψετε μερικές για να συνεχίσετε να συγκεντρώνετε περισσότερες!
  • Η παραγωγή μπορεί να συλλεχθεί: Γίνετε μια καλά λαδωμένη μηχανή παραγωγής με αυτή την ειδοποίηση! Τώρα θα ξέρετε πάντα ότι έχετε κάποιες συλλογές έτοιμες για συλλογή στον Κβαντικό Οικισμό σας!


Προεπισκόπηση επερχόμενων προκλήσεων

Έχετε περιέργεια για το τι σας περιμένει; Τώρα, μπορείτε να αξιοποιήσετε το μέλλον! Ρίξτε μια κρυφή ματιά στους επερχόμενους κόμβους απευθείας στο χάρτη ΚΕ. Δείτε ποια στρατεύματα ή αγαθά θα χρειαστείτε στο μέλλον. Σχεδιάστε τις στρατηγικές σας, κατανείμετε έξυπνα τους πόρους και προετοιμαστείτε για να κατακτήσετε με ακρίβεια.

Τέρμα οι εικασίες!

Πείτε αντίο στους συνεχείς ελέγχους! Η νέα μας οπτική ένδειξη στην Κύρια Πόλη σας ειδοποιεί όταν είναι έτοιμες συλλογές ή η μπάρα Κβαντικών Ενεργειών είναι γεμάτη. Όλα γίνονται για να κάνουμε το παιχνίδι σας όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτο και απολαυστικό.


Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε αυτά τα νέα χαρακτηριστικά και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ήρθε η ώρα να απογειώσετε την εμπειρία των Κβαντικών Εισβολών σε νέα ύψη!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις και συνεχίστε να κατακτάτε!

Ειλικρινά,
Η ομάδα σας του Forge of Empires
Επιλογή γλώσσας