Νέα

Νέα

Πίσω

Επερχόμενες Αλλαγές στους Πολιτιστικούς Οικισμούς!Γεια σας φίλοι του Forge!
Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας κάποια νέα σχετικά με το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό των Πολιτιστικών Οικισμών!
Από την εισαγωγή τους, οι Πολιτιστικοί Οικισμοί προσφέρουν έναν μοναδικό τρόπο να εξερευνήσετε διαφορετικούς πολιτισμούς, όπως οι Βίκινγκς, η Φεουδαρχική Ιαπωνία και η Αρχαία Αίγυπτος, παρέχοντάς σας ξεχωριστές αποστολές, οικισμούς και ανταμοιβές που εμπλουτίζουν την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Ωστόσο, καταλαβαίνουμε ότι με τον καιρό, ακόμη και τα πιο αγαπημένα χαρακτηριστικά χρειάζονται ανανέωση για να συνεχίσουν να προσφέρουν συναρπαστικές και ικανοποιητικές εμπειρίες. Αναγνωρίζοντας αυτό το γεγονός, εφαρμόζουμε μια σειρά μέτρων επανεξισορρόπησης με στόχο την ενίσχυση της απόλαυσης και της ικανοποίησης που αποκομίζετε από τους Πολιτιστικούς Οικισμούς.

Η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου 2024.


Αυτή η αναβάθμιση αποτελεί συνέχεια των αλλαγών που ανακοινώσαμε προηγουμένως, εξελίσσοντας περαιτέρω το χαρακτηριστικό για να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνει ένα ικανοποιητικό μέρος της περιπέτειάς σας στο Forge of Empires.

Τι αλλάξαμε;

1. Νέες ανταμοιβές για το Play-through


Ανανεώσαμε τις ανταμοιβές για την επανάληψη οικισμών μετά την ολοκλήρωση όλων των κανονικών playthroughs. Ξεπερνώντας το προηγούμενο πρότυπο των 50 Forge Πόντων, εισάγουμε κάτι πολύ πιο συναρπαστικό - αναβαθμίσεις περιορισμένου χρόνου για τα κύρια κτίρια του οικισμού σας, όπως το εμβληματικό Ύγκντρασιλ. Αυτές οι αναβαθμίσεις φέρνουν ένα νέο επίπεδο στρατηγικής και απόλαυσης στους οικισμούς σας, κάνοντας κάθε playthrough να φαίνεται πολύτιμο. Είτε πρόκειται για τη βελτίωση της εμφάνισης των κτιρίων σας είτε για την αύξηση της παραγωγικότητάς τους, αυτές οι αναβαθμίσεις έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν στην πόλη σας ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Βυθιστείτε βαθύτερα στις λεπτομέρειες αυτών των αναβαθμίσεων που αλλάζουν το παιχνίδι, επισκεπτόμενοι αυτή τη σελίδα: Νέες-Aνταμοιβές-Playthrough

2. Νέες χρονομετρημένες ανταμοιβές
Τα σχόλιά σας ήταν δυνατά και ξεκάθαρα: οι χρονομετρημένες ανταμοιβές για την ολοκλήρωση των οικισμών εντός συγκεκριμένων χρονικών πλαισίων χρειάζονταν ενίσχυση. Ακούσαμε και αναλάβαμε δράση. Τώρα, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε μια συνολική αναμόρφωση αυτών των ανταμοιβών, σχεδιασμένη να τις κάνει όχι απλώς πιο ελκυστικές, αλλά πραγματικά συναρπαστικές.

Κάθε οικισμός προσφέρει τώρα χρονικά καθορισμένες ανταμοιβές που ενισχύουν σημαντικά την αξία και τον ενθουσιασμό της εκπλήρωσης αυτών των προκλήσεων. Το ζητούμενο είναι να ανταμείβονται οι ικανότητες, η ταχύτητα και η στρατηγική σας με κάτι που αισθάνεστε ότι αξίζει πραγματικά την προσπάθεια.

Για μια λεπτομερή ματιά στο τι προσφέρουν αυτές οι ανανεωμένες χρονομετρημένες ανταμοιβές, φροντίστε να δείτε τις λεπτομέρειες εδώ: Νέες χρονομετρημένες ανταμοιβές

3. Γενική εξισορρόπηση των φυλακίων
Εξετάσαμε διεξοδικά τους μηχανισμούς των οικισμών και εφαρμόσαμε μια σειρά προσαρμογών εξισορρόπησης. Αυτές οι αλλαγές έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν μια ομαλότερη, πιο ευχάριστη εμπειρία παιχνιδιού σε όλους τους τομείς.

Ακολουθούν τα νέα στοιχεία:
  • Νέες Ανταμοιβές Αποστολών: Ρίξαμε μια ματιά στις ανταμοιβές των αποστολών και των ορόσημων σε όλους τους οικισμούς και τους δώσαμε μια νέα μορφή.

  • Περισσότερες Αφαιρέσεις Εμποδίων: Αυξήσαμε τις ευκαιρίες για δωρεάν & προνομιακές αφαιρέσεις Εμποδίων. Για πρώτη φορά, είναι πλέον δυνατή η αφαίρεση όλων των εμποδίων μέσα σε έναν οικισμό.

  • Μικρότεροι Χρόνοι Κατασκευής: Μειώσαμε τον χρόνο κατασκευής για τα Οικιστικά Κτίρια, τα Κτίρια Αγαθών και Διπλωματίας της 1ης βαθμίδας. Αυτή η αλλαγή σημαίνει ότι μπορείτε να αναπτύξετε τους οικισμούς σας πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

  • Προσαρμοσμένοι Χρόνοι Παραγωγής: Οι χρόνοι παραγωγής Αγαθών προσαρμόστηκαν ώστε να ευθυγραμμιστούν περισσότερο με αυτούς της Πολυνησίας, αλλάζοντας από 4 ώρες σε 5 ώρες, από 8 ώρες σε 10 ώρες και από 24 ώρες σε 20 ώρες. Αυτές οι προσαρμογές εξορθολογίζουν την παραγωγή σε όλους τους οικισμούς σας, καθιστώντας τον προγραμματισμό και τη διαχείριση των πόρων πιο διαισθητική.

  • Διευρυμένες Αποστολές για τη Φεουδαρχική Ιαπωνία: Για να εμπλουτίσουμε την εξερεύνηση της Φεουδαρχικής Ιαπωνίας, εισαγάγαμε πρόσθετες αποστολές. Αυτές οι αποστολές είναι προσαρμοσμένες ώστε να συμπληρώνουν τις Προόδους Πρεσβειών στον οικισμό, παρέχοντας μια πιο καθηλωτική και συναρπαστική εμπειρία.

  • Βελτιωμένη Παραγωγή Ρουπίας στην Αυτοκρατορία των Μογγόλων: Κάναμε τον οικισμό της Αυτοκρατορίας των Μογγόλων λιγότερο απαιτητικό σε εργασία, ενισχύοντας την παραγωγή ρουπίας και μειώνοντας ελαφρώς τις απαιτήσεις αγαθών για τις επεκτάσεις. Αυτή η τελειοποίηση έχει ως στόχο να εξισορροπήσει την πρόκληση με την απόλαυση, κάνοντας την πρόοδό σας να μοιάζει τόσο ικανοποιητική όσο και εφικτή.
4. Παράθυρο Επιβεβαίωσης "Πώληση Κτιρίου" για Κτίρια Διπλωματίας
Παρόμοια με τους δρόμους, προσθέσαμε ένα παράθυρο επιβεβαίωσης 'Πώληση Κτιρίου' για τα κτίρια Διπλωματίας, για να αποφύγετε την πώληση αυτών κατά λάθος. Προσθέσαμε μια επιλογή για να παρακάμψετε μόνιμα αυτά τα παράθυρα επιβεβαίωσης με ένα πλαίσιο ελέγχου 'Μη με ρωτήσεις ξανά'. Για όσους προτιμούν το δίχτυ ασφαλείας, η επιλογή για την επανενεργοποίηση των παραθύρων επιβεβαίωσης μπορεί εύκολα να βρεθεί και να αλλάξει στις ρυθμίσεις, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο της εμπειρίας παιχνιδιού σας.

5. Περισσότερες Προνομιακές Επεκτάσεις
Μέχρι τώρα, το πλέγμα κάθε οικισμού προσέφερε περισσότερο χώρο από αυτόν που μπορούσε να αξιοποιηθεί με τις διαθέσιμες επεκτάσεις. Το αντιμετωπίσαμε αυτό με την εισαγωγή πρόσθετων Προνομιακών Επεκτάσεων, ξεκλειδώνοντας τις πλήρεις δυνατότητες του πλέγματος του οικισμού σας. Αυτές οι επεκτάσεις μπορούν να αγοραστούν με διαμάντια, δίνοντάς σας την ευκαιρία να υλοποιήσετε πλήρως τις οραματικές σας διατάξεις και στρατηγικές.

6. Πρόσθετη Λειτουργικότητα Επιτάχυνσης
Φέρνουμε μια νέα ισχυρή λειτουργία στους οικισμούς σας - τη δυνατότητα να επιταχύνετε τις παραγωγές και να μειώνετε τους χρόνους αναμονής με τη χρήση Προνομιακού Νομίσματος. Είτε είστε πρόθυμοι να προχωρήσετε πιο γρήγορα είτε απλά βρίσκεστε στην ανάγκη μιας έγκαιρης ενίσχυσης, αυτή η νέα λειτουργικότητα προσφέρει μια βολική λύση. Με μόλις 50 (Παραγωγές αγαθών) ή 150 διαμάντια (Μείωση Χρόνων Αναμονής), μπορείτε πλέον να μειώσετε οποιαδήποτε παραγωγή ή χρόνο αναμονής κατά 50% κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

Ειδικότερα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για:
  • Κτίρια αγαθών
  • Χρόνους αναμονής χρήσης εμπόρων στη Φεουδαρχική Ιαπωνία
  • Χρόνους αναμονής για συμπλοκές μάχης στην Αρχαία Αίγυπτο
  • Χρόνοι αναμονής σε περίοδο μίνι-παιχνιδιού στους Αζτέκους
Αυτή η βελτίωση αποσκοπεί στην προσθήκη ευκολίας, ευελιξίας και ταχύτητας στο παιχνίδι σας, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την εμπειρία σας με τρόπο που να ταιριάζει καλύτερα στη στρατηγική και τους στόχους σας.

7. Νέο όνομα
Αυτό που κάποτε ήταν γνωστό ως "Πολιτιστικοί Οικισμοί" θα ονομάζεται πλέον απλά "Οικισμοί". Αυτή η ενημέρωση, στην οποία έχουμε αναφερθεί εν συντομία και στο παρελθόν Ενημέρωση στην έκδοση 1.279.

Αρχικά, ο όρος 'Πολιτιστικοί Οικισμοί' επιλέχθηκε για να τονίσει την καθηλωτική εξερεύνηση στο πλούσιο μωσαϊκό των ανθρώπινων πολιτισμών που δεν καλύπτονται στο κύριο χρονοδιάγραμμα του Forge of Empires, από τα μυστήρια της Αρχαίας Αιγύπτου μέχρι τη γαλήνια ομορφιά της Πολυνησίας. Το πάθος μας για την αναβίωση διαφορετικών πολιτισμών παραμένει ακλόνητο. Ωστόσο, συνειδητοποιήσαμε ότι το πρόθεμα "Πολιτιστικό" μπορεί να περιορίσει το εύρος του τι μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτό το αγαπημένο χαρακτηριστικό.

Στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε το παιχνίδι συναρπαστικό, καινοτόμο και περιεκτικό σε ένα ευρύτερο φάσμα ανθρώπινων εμπειριών, καταργούμε την ετικέτα "Πολιτιστικό". Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις στον κόσμο του Forge of Empires!

Σημαντικό!
Με τις επερχόμενες σημαντικές ενημερώσεις στους οικισμούς, συμπεριλαμβανομένων των βελτιωμένων ανταμοιβών, των πρόσθετων επεκτάσεων και της εισαγωγής λειτουργιών επιτάχυνσης, λαμβάνουμε επιπλέον προφυλάξεις για να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη ενσωμάτωση αυτών των αλλαγών στο παιχνίδι σας.

Για να αποφύγουμε τυχόν σφάλματα ή διαταραχές για τους οικισμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη, πήραμε την απόφαση να ολοκληρώσουμε όλους τους εν εξελίξει οικισμούς κατά τη στιγμή της ενεργοποίησης της ενημέρωσης. Αυτό σημαίνει ότι μόλις ενεργοποιηθεί η ενημέρωση, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια νέα εμπειρία οικισμού με όλα τα νέα χαρακτηριστικά και τις βελτιώσεις ενεργά από την αρχή.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα, αλλά είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τις νέες βελτιώσεις χωρίς διακοπή. Αυτή η επαναφορά είναι ο τρόπος μας για να διασφαλίσουμε ότι κάθε παίκτης μπορεί να συμμετάσχει στα νέα χαρακτηριστικά του οικισμού επί ίσοις όροις, μειώνοντας τους κινδύνους για τυχόν επιπλοκές.

Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε!
Με αυτές τις δροσερές ενημερώσεις να παίρνουν το δρόμο για τους οικισμούς σας, ανυπομονούμε να δούμε πώς θα μεταμορφώσουν το παιχνίδι σας και θα εμπλουτίσουν την εμπειρία σας στο Forge of Empires. Αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο συναρπαστικό είναι να ακούσουμε από εσάς - την κοινότητά μας. Τα σχόλιά σας, οι σκέψεις και οι στρατηγικές σας είναι αυτά που μας βοηθούν να αναπτυχθούμε και να βελτιωθούμε.

Έτσι, βουτήξτε στις ενημερώσεις, εξερευνήστε τις νέες ανταμοιβές και πείτε μας τη γνώμη σας! Συμμετέχετε στη συζήτηση στον Discord Server μας ή μοιραστείτε τις ιδέες σας απευθείας μέσω των καναλιών ανατροφοδότησης. Μαζί, ας συνεχίσουμε να χτίζουμε μια αξέχαστη περιπέτεια του Forge of Empires. Η συμβολή σας κάνει τη διαφορά.

Καλό χτίσιμο!
Η ομάδα σας για το Forge of Empires
Επιλογή γλώσσας